ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Πάρτο Αλλιώς


Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Κυριάκος Μητσοτάκης = μνημόνιο
·        Μνημόνιο = Κυριάκος Μητσοτάκης
·        Ο Μανωλιός και το αλλιώς
·        Μια και τόφερε η κουβέντα

·        Τι τον νοιάζει τον νεολαίο  η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη;
·        Σύμφωνα με τη… λογική του Κυριάκου Μητσοτάκη…
·        Ο πρόεδρος Ιβάνοφ της FYROM δεν αποδέχεται μια λύση στο ονοματολογικό για συνολική χρήση, έναντι όλων (erga omnes)».
·        Άσε, σε δυό -τρία τέρμινα βλέπουμε σύμφωνα και με τους Κυράδωνη….
·        Χάρολντ Τζέιμς στο Spiegel:  Η Ιταλία είναι πιο επικίνδυνη από ό,τι η κρίση στην Ελλάδα
·        Βαθιά πληγή, παλιά πληγή πες μου τί να κοιτάξω. Να μπω σε κόσμο σκοτεινό ή πάλι ν' αγκαλιάσω;
·        Όλαφ Σολτς: «Oι θετικές εξελίξεις στην Ελλάδα ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Αναμένουμε τις τελικές εκτιμήσεις και θα λάβουμε τις αποφάσεις μας στο τέλος Ιουνίου.  Στη βάση αυτών των δεδομένων θα ληφθούν και οι αποφάσεις για πιθανή ελάφρυνση του ελληνικού χρέους» δήλωσε ο σοσιαλδημοκράτης υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας
·        Το μεγάλο…Σολτςάρισμα…
·        Οι περίεργες διαδρομές του δημοσίου χρήματος στο υπουργείο Πολιτισμού από το 2012-2017
·        Πολύ «τσακο-πιάστο»
·        Η επιστροφή των …ασώτων…
·        Παναγιώτης Μπεχράκης: «Το παραδοσιακό κάπνισμα τελειώνει». Στην Ελλάδα, το κάπνισμα έχει αρχίσει να μπαίνει σε ευρωπαϊκή τροχιά «έχουμε μία πολύ σημαντική μείωση του αριθμού των καπνιστών, που έχει φτάσει στο 27,2%. Πρόκειται για μία μείωση που είναι εντυπωσιακή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα».
·        Αντίστοιχη μείωση παρατηρείται στα …σεκλέτια…
·        Καταφύγιο στην καταπράσινη αυλή ενός ακατοίκητου σπιτιού στην Δροσοπηγή Φλώρινας, βρήκε μια αρκούδα με τα δύο μικρά της.
·        Δεν πιστεύω να κάνουν ..έξωση σε μονογονεϊκή οικογένεια …
·        • Η Ελλάδα κατέχει  με ποσοστό 95,9% την τέταρτη θέση στην Ε.Ε. στα νερά άριστης ποιότητας, μετά το Λουξεμβούργο (100%), τη Μάλτα (98,9%) και την Κύπρο (97,3%). Σε αυτές τις τρεις χώρες, όμως, εξετάστηκε πολύ μικρότερος αριθμός σημείων: 12 στο Λουξεμβούργο, 87 στη Μάλτα και 113 στην Κύπρο, ενώ στην χώρα μας εξετάστηκαν πάνω από 1500!!!. Την πέμπτη θέση καταλαμβάνει η Αυστρία (95,1%, 263 θέσεις) και την έκτη η Κροατία (93,5%, 976 θέσεις). Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Βουλγαρία, όπου μόλις το 44,2% των σημείων κολύμβησης είναι εξαιρετικής ποιότητας, η Ρουμανία με 50% και η Αλβανία με 54,9%.• Οι χώρες με τον μεγαλύτερο αριθμό υδάτων κακής ποιότητας είναι η Ιταλία (79 σημεία), η Γαλλία (80 σημεία) και η Ισπανία (38 σημεία).
·        Μπρατσάκια και πάμε…
·        Η Ουάσιγκτον δεν επιθυμεί έναν εμπορικό πόλεμο με την ΕΕ είπε Αμερικανός υπουργός Εμπορίου:
·        Συνεργάζεται η Ιβάνκα με ευρωπαϊκές εταιρείες;.
·        Ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας: «Η Λεριακή κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τις αποτρόπαιες και φρικιαστικές πράξεις των καθ' ομολογία βιαστών - "γονέων", η οποίες είναι αυτονόητο ότι είναι καταδικαστέες, επισημαίνοντας ότι, τις προηγούμενες ημέρες και κατά τη διάρκεια κράτησης των "γονέων" - βιαστών στο Αστυνομικό Τμήμα Λέρου, πολλοί αγανακτισμένοι κάτοικοι ήθελαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και να εισβάλουν στο Αστυνομικό Τμήμα, με ότι αυτό συνεπάγεται. «Ευτυχώς, με συζήτηση και πειθώ, στο τέλος επικράτησε η λογική και όχι ο νόμος της ζούγκλας, αποτρέποντας τα χειρότερα» τονίζει ο δήμαρχος Λέρου.
·        Πριν κανένας δεν ήξερε τίποτα; …
·        Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΝΑΤΟ: Koινές αεροπορικές περιπολίες πάνω από τον εναέριο χώρο του Μαυροβουνίου θα ξεκινήσουν από τις 5 Ιουνίου Ελλάδα και Ιταλία
·        Γιατί ρε... παιδιά από ποιόν… κινδυνεύει το Μαυροβούνιο ;
·        Αυξήθηκε το όριο αναλήψεων στις 5.000 ευρώ
·        Επιτέλους να πάρω σοκολατάκια για το βαφτιστήρι μου…
·        Θα πεθάνω  στα 96 μου αφού χορέψω στον τάφο Πούτιν, είπε ο ρώσος δημοσιογράφος
·        Αναριθμιτισμός…
·        Έχω… βηματοδότη…
·        Και ψυχαγωγούμαι
·        Κι΄ εγώ άρχισα δίαιτα
·        Ντίνος…
·        Τσαβούσογλου προς : Δώστε μας τα F-35 αλλιώς αγοράζουμε από Ρωσία και κλείνουμε το Ιντσιρλίκ
·        Όποιος πηδάει πολλά παλούκια…
·        Περιθώριο  έως τη Δευτέρα έχει δώσει το ΔΝΤ στους Ευρωπαίους για την επίτευξη συμφωνίας σχετικά με το ζήτημα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Πρέπει να γίνει τώρα. Αν δεν υπάρξει συμφωνία ως την ερχόμενη Δευτέρα, το ΔΝΤ πιθανότατα δεν θα πάρει καθόλου μέρος στη διάσωση". 
·        Ωχ,… θα γλυτώσουμε…
·        Süddeutsche Zeitung : «Η Χριστιανική Ένωση βρίσκεται σε μια παγίδα, την οποία η ίδια κατασκεύασε. Εάν η Χριστιανική Ένωση παρέμενε στο δόγμα Μέρκελ – Σόιμπλε ότι το ΔΝΤ θα πρέπει να συνεισφέρει οπωσδήποτε για την Αθήνα, θα έπρεπε να στηρίξει αυτή τη συνεισφορά και να είναι έτοιμη στη βουλή να προχωρήσει σε ελάφρυνση του χρέους που θα έφθανε σε διψήφια ποσά δισεκατομμυρίων».  
·        Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται…
·        Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο επικεφαλής των Πέντε Αστέρων, Λουίτζι Ντι Μάιο, πρότεινε στον αρχηγό της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι, να ξαναρχίσουν την προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης με επικεφαλής πάντα τον καθηγητή Τζουζέπε Κόντε
·         Gira-gira : https://www.youtube.com/watch?v=VjXAXBZqGm4  

Δεν υπάρχουν σχόλια: