ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Γ. Δραγασάκης: ΝΔ και ΔΗΣΥ πρέπει να πουν τι θέλουν



Να μιλήσουν ανοιχτά για το σενάριο που επιθυμούν να ισχύσει για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, κάλεσε ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, κλείνοντας την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή.


«Οι λύσεις είναι συγκριμένες, είτε ζητάς ένα νέο μνημόνιο ή ζητάς προληπτική γραμμή ή κάνεις το δικό σου ταμείο, ως λύση δανεισμού ύστατης ανάγκης», είπε ο Γιάννης Δραγασάκης και επανέλαβε ότι η κυβέρνηση έχει απορρίψει και νέο μνημόνιο και προληπτική γραμμή γιατί πιστεύει ότι καλύτερη άμυνα της Ελλάδας, απέναντι σε ενδεχόμενους κινδύνους, είναι να έχει το δικό της ταμείο. 

Σημαντικό είναι ωστόσο, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σχολιάζοντας όσα εκτίμησαν στις δικές τους ομιλίες ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και η επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά, να μιλήσουν και εκείνοι ανοιχτά τι θέλουν να συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: