ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Νίκος Ξυδάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Η Γερμανία πρέπει να θυμηθείΤης χαρίστηκε το δικό της χρέος

Στο Κόκκινο και στον Κώστα Σαββόπουλο μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης αναφορικά με τον στόχο της κυβέρνησης που είναι η έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο.


Αλλά και πως μετά θα πρέπει να διαχειριστεί τα σκληρά μνημονιακά μέτρα, ενώ αναφέρθηκε και στο πως όλοι – οι παγκόσμιες χρηματαγορές – πλέον γνωρίζουν ότι χωρίς διευθέτηση του χρέους θα είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα μετά από μια οκταετία πόνων και θυσιών.

Οι Γερμανοί, εξήγησε ο κ. Ξυδάκης, πρέπει να διαβάσουν αυτά που γράφει ο γερμανικός Τύπο τις τελευταίες εβδομάδες ότι όλο το λεγόμενο «πακέτο διάσωσης» δεν κόστισε ούτε ένα σεντς στον Γερμανό φορολογούμενο και πως ο γερμανικός Τύπος σοβαρά και μετριοπαθώς αναλύει ότι η υποσχεθείσα ρύθμιση του χρέους επίσης δεν θα κοστίσει ούτε ένας σεντς στους Γερμανούς φορολογούμενους.
Ο κ. Ξυδάκης εξήγησε ότι «όλη αυτή η προπαγάνδα που έγινε τα δύσκολα πρώτα χρόνια του μνημονίου και εξακολούθησε αργότερα, ότι πληρώνει ο Γερμανός φορολογούμενος και ο Σλοβάκος συνταξιούχος και όλα αυτά τα παραμύθια ήταν προφανώς πολιτικοί χειρισμοί και δηλητήριο σε ψυχές λαών απληροφορητών».

Τόνισε ότι «η Γερμανία θα πρέπει να θυμηθεί τι έγινε το 1952 πως της χαρίστηκε το χρέος, πως έγινε μια γενναιόδωρη ρύθμιση, μια γενναιόδωρη χειρονομία από κράτη που είχαν καταστραφεί και ισοπεδωθεί και χάρη σε αυτή τη ρύθμιση του 1952 η Γερμανία έγινε υπερδύναμη».
Δημοσίευση σχολίου