ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Απύλωτος Παύλος Πολάκης: «Με την όρεξη θα μείνετε»


Οι Πατρινοί, φορούντες τα φαιά της σοφίας, τα άκουσαν για τα καλά στην πρόσφατη σύσκεψη... Αντικείμενό της ήταν οι εξελίξεις στο νοσοκομείο Ρίου.


Βγήκε από τα ρούχα του ο έμπειρος υπουργός, που απευθυνόμενος προς τα εκ Πατρών στελέχη τα... στόλισε: «Ρε εσείς εκεί στην Πάτρα (...)»

Ο Υφυπ. Υγείας, με αφορμή τη δήλωση περί εγγύησης αντιπροέδρου της ΝΔ... απάντησε αναδεικνύοντας περίπτωση υποψήφιου προέδρου «τοπικής της ΝΔ» του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως γνωστόν προστατευομένου της Siemens, που «συνταγογραφούσε καροτσάκια και ορθοπεδικά είδη σε ανύπαρκτους παραπληγικούς»... 

Αυτά όσον αφορά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, όπου οι εκλεγέντες πανηγυρίζουν για την εκλογή τους, ενώ οι μένοντες μετεξεταστέοι το ψάχνουν το ζήτημα, που κάποια ΜΜΕ είχαν προαναγγείλει, καθώς βούιξε ο τόπος από κάτι ντουζίνες (12άδες) αιτήσεων, που προπληρώνονταν από ειδικούς στον τρόπο «μαγειρέματος» εκλογών, για να εξασφαλιστεί η εκλογή συγκεκριμένων.

«Εγγύηση» για το σεβασμό των δημοκρατικών θεσμών χαρακτήρισε ο Αδ. Γεωργιάδης τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ. Κι αυτό ήταν που ερέθισε τον υπουργό με το απύλωτο στόμα. 


Οι Πατρινοί του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, οι φορούντες τα φαιά της... σοφίας, το γνώρισαν εκ του σύνεγγυς, προ ημερών, όταν ετέθη βανδαλωδώς, το ζήτημα της ομαδικής έξωσης κορυφαίων από την Διοίκηση του νοσοκομείου Ρίου!
 

Ο Π. Πολάκης πάντως, που γνωρίζει εκ των έσω το πλιάτσικο που γινόταν από έναν άλλο λειτουργό Ιππο(κλάπη), με την παρέα του μαζί, που στην Πάτρα το ζήσαμε το έργο για τα καλά με παρακατιανούς θεράποντες του χρηματιστηρίου Υγείας της αρπακτής, απάντησε αναδεικνύοντας περίπτωση  ενός άλλου υποψήφιου προέδρου «τοπικής της ΝΔ» του Κυριάκου -Siemens- Μητσοτάκη, που «συνταγογραφούσε καροτσάκια και ορθοπεδικά είδη σε ανύπαρκτους παραπληγικούς» (το 2006). Για να μην μιλήσουμε για τους «ανοιχτομάτηδες» ανάπηρους, νησιού του Ιονίου...
 

«Και λαμόγιο και "αθώος" από τη Δικαιοσύνη (!!!) με τη μέθοδο των αναβολών μέχρι το χρονικό όριο της παραγραφής», σημειώνει ο αν. υπουργός καταγγέλλοντας την «"αριστεία" στη βέλτιστη μορφή της... Οργανώνονται για να ξαναορμήσουν στον κρατικό κορβανά τώρα που γέμισαν τα ταμεία καθώς κόψαμε τις "μεγάλες μπουκιές". Με την όρεξη θα μείνετε...» τους διαμηνύει.


Αυτά γνωρίζει ο Παύλος Πολάκης και φρίττει, με την αφασία κάποιων... σοφών του κομματικού μηχανισμού, που βρέθηκαν στη σύσκεψη της Αθήνας, προσφάτως, με αντικείμενο τις εξελίξεις και τα περί παραιτήσεων στη διοίκηση του νοσοκομείου Ρίου, όπου με βολονταριστικό τρόπο επεδίωξαν και πέτυχαν με ένα σμπάρο, να τα κάνουν θάλασσα. Έτσι χωρίς περίσκεψη και διάκριση, με μόνο στοιχείο, εάν αληθεύει, που φοβάμε πως ναι, ότι η υποδιοικήτρια ήταν της προηγούμενης πολιτικής κατάστασης(!). Και τώρα που οδηγείται το νοσηλευτικό ίδρυμα σε διαγωνισμό, τα ηνία αναλαμβάνει άτομο που δεεεεεν είναι της προηγούμενης κατάαααστασης!


Γι αυτό βγήκε από τα ρούχα του ο έμπειρος Παύλος, που απευθυνόμενος προς τα εκ Πατρών στελέχη τα... στόλισε: «Ρε εσείς εκεί στην Πάτρα (...)».


Όχι δεν το γράφω το ρήμα που εκστόμισε, αλλά πάντως αναφέρεται στην αναπαραγωγή του ζωικού βασιλείου!

Και το βούλωσαν το στόμα τους οι... στολισθέντες, διότι αυτό επέβαλων αι... βουλαί.


Αυτά, για να μην γράφουμε μόνον για την καμπούρα της μπροστινής καμήλας. Όχι αυτής της δούκισας, που μας επισκέφτηκε πρόσφατα με τον Κάρολο, όχι τον Μαρξ, μη και μπερδέψουμε τον μακαρίτη στα των κοινών θνητών ζητήματα! Αφήστε, αυτά τα περί αυτοδιοικτικών εκλογών, θα τα λύσουμε στην επόμενη Νομαρχιακή. Και μετά θα τρέχουμε για αναζήτηση σωτήρων. Το γνωρίσαμε το έργο!


Και έπειτα για όλα θα «φταίει το ριζικό μας και ο θεός που μας μισεί», όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Κώστας Βάρναλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: