ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Φάρμακο: Συνελήφθη η γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου


Συνελήφθη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου, που κατηγορείται για τη συμμετοχή της στο μεγάλο κύκλωμα της διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων.


Η γιατρός, που είχε εξαφανιστεί μαζί με το σύζυγό της όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση με τη δράση του κυκλώματος, συνελήφθη από άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας, μέσα στο σπίτι της στο Παγκράτι και πρόκειται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

 Οι δυο τους είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την Τετάρτη 9 Μαΐου, οπότε και είχαν γίνει συλλήψεις μελών του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα. Μία μέρα νωρίτερα ογκολόγος του «Λαϊκού» Νοσοκομείου είχε κάνει αναφορά στην οποία υποστήριζε ότι εντόπισε άλλες 44 πλαστές συνταγές ασθενών.

Τότε ο διοικητής του νοσοκομείου ενημέρωσε τη μητέρα της 44χρονης, η οποία με τη σειρά της δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης της στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από το σπίτι της κατασχέθηκαν σημειώσεις και ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία θα εξεταστούν.

Ανδρέας Ξανθός: Πολιτικής συνεννόηση στον τομέα του φαρμάκου

Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, αναγνωρίζοντας την ανάγκη αναζήτησης της μέγιστης δυνατής πολιτικής συνεννόησης στον τομέα του φαρμάκου και με στόχο την παρακολούθηση της φαρμακευτικής δαπάνης αλλά και τη διαμόρφωση των όρων μιας Εθνικής Στρατηγικής στα θέματα φαρμακευτικής πολιτικής, καλεί εκπροσώπους από όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες (πλην Χρυσής Αυγής) να συγκροτήσουν Μόνιμη Διακομματική Επιτροπή.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 29/05, στις 13:30, στο υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 17).

Δεν υπάρχουν σχόλια: