ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Ανάπτυξη άνω του 2% προβλέπεται για τα επόμενα χρόνια

Ισχυρή ανάπτυξη άνω του 2% προβλέπεται για τα επόμενα χρόνια, μέχρι και το 2022, στο αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης που συζητείται σήμερα το πρωί στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών, ενώ παράλληλα εκτιμάται η μείωση της ανεργίας στο 14% το 2022, ενώ η αύξηση του μέσου μισθού αναμένεται να φτάσει το 2,9%. 


Την ίδια ώρα, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και συνεργασιών με τράπεζες, όπως η ΕΤΕπ, αναμένεται να εισρεύσει «ζεστό χρήμα» στην ελληνική οικονομία 45-50 δισ., με τον συνολικό αντίκτυπο γι' αυτή να μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 100 δισ.

Η μείωση της ανεργίας με ταυτόχρονη δημιουργία περισσότερων και καλύτερων θέσεων εργασίας και η αύξηση του κατώτατου μισθού περιλαμβάνονται στο ολιστικό σχέδιο της κυβέρνησης και ειδικότερα του υπουργείου Εργασίας στη μεταμνημονιακή εποχή. Στο σχέδιο δίνεται ακόμα ιδιαίτερη σημασία στην αντιμετώπιση της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας, αλλά και στον επανασχεδιασμό του επιδόματος ανεργίας που παρέχει ο ΟΑΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: