ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση με τους εργαζόμενους της Χαρτοποιίας Delica είχαν Μ. Κανελλοπούλου και Β. Χατζηλάμπρου

Β. Χατζηλάμπρου και Μ. Κανελλοπούλου, βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ.



Άλλες δραστηριότητες της βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ από την Παρασκευή 19-12-2014 έως την Κυριακή 21-12-2014


Παρασκευή 19.12.2014

Συμμετοχή στο κλιμάκιο της Οργάνωσης Μελών Δυτικής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, που με επικεφαλής τους βουλευτές του νομού, πραγματοποίησε περιοδεία στο Λιμνοχώρι, στις 18:30, και στη Λακκόπετρα στις 20:00.
 Σάββατο 20.12.2014
10:30: Συνάντηση με την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» κ. Άννα Ρηγοπούλου-Σπηλιωτακάρα.
11:30: Συμμετοχή στην εξόρμηση στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας που διοργανώνουν οι οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.
12:45: Παρέμβαση στην ραδιοφωνική εκπομπή «Κόκκινη Γραμμή» στο ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο Πάτρας 107,7».
18:30: Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Λεύκας Πατρών.
20:45: Εμφάνιση στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού SuperB

 Κυριακή 21.12.2014

10:00: Συνάντηση εργασίας με τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Αιγιαλείας κ.κ. Μπούρδο και Παπακωνσταντίνου καθώς και κατοίκους των Καμαρών Αιγιαλείας για να ενημερωθεί  σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για το ΧΥΤΑ της Παπανικολού.
 11:00 Περιοδεία στο κέντρο της πόλης του Αιγίου.

Συνάντηση με τους εργαζόμενους της Χαρτοποιίας Delica

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων Χαρτοποιίας Delica με τους βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλη Χατζηλάμπρου και με τον Συντονιστή Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των πρώην εργαζομένων της Χαρτοποιίας, οι οποίοι εξαναγκάστηκαν σε «οικειοθελή αποχώρηση» από την εταιρεία, στο πλαίσιο κλεισίματος του εργοστασίου. Σύμφωνα με την ενημέρωση των εργαζόμενων, η «οικειοθελής αποχώρηση» δρομολογήθηκε με εκβιαστικό τρόπο, με σκοπό να μην καταβληθούν οι νόμιμες αποζημιώσεις.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν την αμέριστη στήριξή τους στους επί της ουσίας απολυμένους εργαζόμενους. Δεσμεύτηκαν ότι θα μεριμνήσουν ούτως ώστε οι εργαζόμενοι που έχουν συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων ή βρίσκονται πλησίον αυτού, αλλά δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη το όριο ηλικίας για να βγουν στη σύνταξη, να μπορούν να θεμελιώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα.

Ακόμα υπογράμμισαν στους εργαζόμενους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο του σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης, σκοπεύει να πάρει πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση τόνωσης της παραγωγικής δραστηριότητας στην περιοχή, μελετώντας όλες τις δυνατότητες που έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: