ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Παταγώδη αποτυχία και στην 3η ψηφοφορία για ΠτΔ - 168 υπέρ Κυβέρνησης, 132 παρών - (Δείτε το βίντεο)

Βουλή των Ελλήνων.


Ο Αντώνης Σαμαράς κινδυνολογών - Ο Σταύρος Δήμας αρρωγός - Αλ. Τσίπρας, ούτε μία παραπάνω ψήφο δεν πήρε η κυβέρνηση - Ο Ευ. Βενιζέλος συνεχίζει την κινδυνολογία - Κ. Πουλάκης, άνοιξε ο δρόμος της ελπίδας - Πάνος Καμμένος, μέρα σημαντική η σημερινή - Ο Μαν. Γλέζος ζητά υπηρεσιακή  -  Κουβέλης, η χώρα πρέπει να αλλάξει

Στην ολομέλεια της Βουλής κατά την σημερινή τρίτη ονομαστική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, παταγώδη αποτυχία σημείωσε το μνημονιακό στρατότεδο, καθώς δεν μπόρεσε ούτε και τώρα όχι μόνον να πίάσει τους 180 ψήφους που ήταν ο γενικός στόχος του, μα μήτε τους 170, που ήταν ο προηγούμενος ελάχιστος στόχος του. 

Και τούτο διότι  απέβη άκαρπη η ψηφοφορία με 168 βουλευτές να τάσσονται υπέρ του Στ. Δήμα και 132 να ανθίστανται με εκφώνηση παρών. Η χώρα βαδίζει σε εκλογές μετά την αποτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά να εκλέξει πρόεδρο Δημοκρατίας. Ο ίδιος ο Αντ. Σαμαράς ανακοίνωσε ότι αύριο πάει στον Πρόεδρο Κ. Παπούλια και ανοίγει τις διαδικασίες για προσφυγή στις κάλπες, με πιθανότερη ημερομηνία, όπως ο ίδιος εξήγγειλε από τηλεοράσεως, την 1-2-2015, παράλληλα αναλυτές δεν απέκλειαν να γίνουν ενωρίτερα, δηλαδή στις 25-1-2015.

Ο Αντώνης Σαμαράς κινδυνολογών

Ο Αντ. Σαμαράς  στην πρώτη του ανακοίνωση αμέσως εξερχόμενος της Βουλής μίλησε για μία μικρή μειοψηφία 132 βουλευτών που εκβίασε να γίνουν εκλογές, ξεχνώντας πως ο ίδιος εδώ και δύο μήνες προετοιμάζονταν γι αυτές και πλειάδα γραμματέωνΥπουργείων έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους για να θέσουν υποψηφιότητα, ενώ και ο ίδιος βίασε την ημερομηνία προσφυγής για εκλογή Προέδρου κατά δύο μήνες.

Ο Σταύρος Δήμας αρρωγός

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ίδιος ο αποτυχών να εκλεγεί Σταύρος Δήμας, που είναι στέλεχος της ΝΔ, παρότι μόλις πριν λίγα λεπτά είχε ανακοινωθεί ο κόλαφος του αποτελέσματος, προσέθεσε την φωνή του στην τρομολαγνεία που εξέμεσαν σε συγχωρδία στα κανάλια οι ηγετίσκοι της ΝΔ και είπε ότι "η μη εκλογή του Προέδρου παρατείνει την αβεβαιότητα και χαρακτήρισε καθαρή πλειοψηφία τους 166 βουλευτές συν δύο των χιτλερικών.

Αλ. Τσίπρας, ούτε μία παραπάνω ψήφο δεν πήρε η κυβέρνηση

Ο δε πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην δήλωσή του μεταξύ άλλων παρατήρησε ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου "δεν πήρε ούτε μία παραπάνω ψήφο" από αυτές τις 168, που είχε πάρει την προηγούμενη φορά "και αυτό είναι ενδεικτικό της αδυναμίας τους". Ακόμη ο Αλ. Τσίπρας χαρακτήρισε "ιστορική ημέρα" την σημερινή "για την Ελληνική Δημοκρατία". Κι ότι οι βουλευτές απέδειξαν ότι "η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται", "η μεγάλη πλειοψηφία των βουλευτών ανταποκρίθηκαν". Κι ότι: "Το μέλλον ήδη ξεκίνησε, να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι"! 

Ο Ευ. Βενιζέλος συνεχίζει την κινδυνολογία

Ο Ευ. Βενιζέλος μίλησε για "εκβιασμό των θεσμών, που επεβλήθη από την αντιπολίτευση" για όνειδος της Δημοκρατίας, καθώς στους καταψηφίσαντες την κυβέρνηση ήσαν οι βουλευτές της ΧΑ, ενώ ξέχασε ότι στους ψήφους που πήρε η κυβέρνηση κια ο Σταύ. Δήμας συμπεριλαμβάνονταν και δύο ψήφοι ανανηψάντων από την ΧΑ.

Τόνισε όμως ότι "εμείς ακρωτηριαστήκαμε, πανέσαμε, ματώσαμε" κ.α.π. για το καλό του τόπου, κι ενώ "είμαστε ένα βήμα πριν την έξοδο" μας ήρθαν οι εκλογές που σημαίνουν καταστροφή.

Στο ίδιο μήκος κυματος κινήθηκαν και πολλοί άλλοι από μνημονιακό στρατόπεδο αναγάγοντας σε μπαμπούλα την συνταγματική επιταγή για προσφυγή στις εκλογές.

Κ. Πουλάκης, άνοιξε ο δρόμος της ελπίδας

Ο Κ. Πουλάκης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ασχολούμενο την δημοσκοπική πορεία του, είπε το πρωί στον ΑΝΤ1: "Πριν από 5' άνοιξε ο δρόμος της ελπίδας. Ο πρωταγωνιστής λαός θα διώξει το παρηκμασμένο και γερασμένο πολιτικό σύστημα. Ο φόβος κια η τρομοκρατία δε έπιασαν τόπο. Το 2015 δεν είναι 2012. Η αριστερά αναμετράται με την Ιστορία της, η Ελλάδα αναμετράται με την Ιστορία της".

Πάνος Καμμένος, μέρα σημαντική η σημερινή



"Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα γιατί η παρένθεση Βενιζέλου- Σαμαρά τελείωσε. Το δίδυμο αυτό που παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της χώρας, το δίδυμο που δέχθηκε να κυβερνάται η χώρα μέσω e-mail και με εντολές από την τρόικα, αποχωρεί πλέον με την ψήφο των Ελλήνων βουλευτών, από την κυβέρνηση", τόνισε μετά το τέλος της τρίτης  ψηφοφορίας ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο Μαν. Γλέζος ζητά υπηρεσιακή




Υπηρεσιακή κυβέρνηση για τη διενέργεια των εκλογών, ζητά ο Μανώλης Γλέζος, μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα της κίνησης των Ενεργών Πολιτών, κρίνοντας ότι αυτό δεν μπορεί να το κάνει η παρούσα κυβέρνηση.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει «να οριστεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υπηρεσιακή κυβέρνηση, κοινής αποδοχής, που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές».

Κουβέλης, η χώρα πρέπει να αλλάξει

Ο Φώτης Κουβέλης είπε ότι "η χώρα πρέπι να αλλάξει σελίδα".

Πιθανή ημερομηνία εκλογών 25 Ιανουαρίου σύμφωνα με πληροφορίες. Σήμερα το βράδυ στις 19:30 ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο cine Κεραμεικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: