ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η δίκη για τη λίστα Λαγκάρντ

Σε στιγμές ευτυχίας κατά το παρελθόν, που τίποτε δεν προμήνυαν ότι θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και οι  δύο σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ θα βρίσκονται σε αναμένα κάρβουνα!

Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη του πρώην υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ενώ σχετική είναι και η υπόθεση με τον Ευ. Βενιζέλο που την θέρμαινε στις αγκάλες του επί έναν χρόνο.

Κι εδώ θα συμβεί το παράδοξο να παραπέμπεται από τους φίλους του κια πρώην κυβερνητικούς εταίρους προς εξιλασμό των και να δικάζεται  επί κυβερνήσεως του κοινού τους αντιπάλου. Για τις 25 Φεβρουαρίου 2015 προσδιορίσθηκε λοιπόν η δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου με κατηγορίες για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Η ημερομηνία έναρξης της δίκης προσδιορίστηκε από τον πρόεδρο του Ειδικού Δικαστηρίου Νικόλαο Πάσσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: