ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Γιώργος Ζαφειρόπουλος: Να εξαγγείλει το κόμμα του ο Γιωργάκης από το Καστελλόριζο!

Ο Γ. Ζαφειρόπουλος με πράσινα γυαλιά κοιτάζει το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου, μα δεν το βλέπει να πρασινίζει καθόλου!

Ενώ κατά πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζεται με την είσοδου του νέου χρόνου να εξαγγείλει την δημιουργία νέου κόμματος, διαφοφροποιούμενος από την στάση Βενιζέλου και τις παραινέσεις των φίλα προσκειίμενων στον σημερινό Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μην προχωρήσει σε αυτό το βήμα, οι αντιτιθέμενοι εντός και εκτός του κόμματος παίρνουν θέσεις ένας - ένας ως προς το ζητούμενο, που αφορά το μέλλον της συμβίωσης ή όχι στον άλλοτε κραταιό πολιτικό χώρο, που σήμερα αλληλοσπαράσσεται ως αγέλη.

Υποψήφια για τις βουλευτικές εκλογές με το υπό εξαγγελία κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, της οποίας το όνομα δημοσιοποιήθηκε από τις στήλες τοπικών εφημερίδων της Πάτρας, πόλης συμβόλου  για το πράσινο κόμμα κατά το παρελθόν, εδέχθη τις... αναπάντεχες παρενέσεις στελέχους του πρώην Κινήματος, το οποίο διέπρεψε επί δύο θητείες στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως αντιδήμαρχος Πατρέων.

Ο Γιώργος Ζαφειρόπουλος, δεινός καρναβαλιστής, που τώρα δυσαρεστημένος από τα πεπραγμένα του κόμματος του Ανδρέα Παπανδρέου, επί Σημίτη και του διαδόχου του Γ. Παπανδρέου, δραστηριοποιείται στο "Κίνημα Εργαζομένων και Συνταξιούχων" στην Πάτρα, αποτελούμενο από προσωπικότητες μη έχουσες διάθεση για υποψηφιότητα στα ψηφοδέλτια των δύο ΠΑΣΟΚ, συναντηθείς με την εν λόγω κυρία (το Istologio για λόγους δεοντολογίας δεν αναφέρει το όνομα της υποψηφίου) την προέτρεψε χαριτολογώντας με τα παρακάτω λόγια:

Αφού έτσι ή αλλιώς σκοπεύει, καθώς μαθαίνω, ο Γιωργάκης να φτιάξει κόμμα, να του πεις να το εξαγγείλει από το Καστελλόριζο! Έτσι για να μην ξεχνάμε εκείνο το Πάσχα που μας έμπασε στο ΔΝΤ και μας έφερε τους τεχνικούς συμβούλους για... βοήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: