ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Αποχαιρετισμός στους θώκους από Σαμαρά και Βενιζέλο, που αναρωτούνται που έκαναν λάθος;

Αποχαιρετισμός στο υπουργικό: Βλέπει και ο Σαμαράς ότι "το λάθος θα πληρωθεί τώρα"
Τελευταίο Υππουργικό Συμβούλιο και το Λαχείο κλήρωσε. Από σήμερα είναι ήδη παρελθόν οι καρέκλες αυτές!

 

Κρεσέντο τρομολαγνείας κατά ΣΥΡΙΖΑ από τον υπό προθεσμία Πρωθυπουργό στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο 


«Ο λαός πρέπει να αποφασίσει απερίσπαστα για το μέλλον του στην πιο αποφασιστική αναμέτρηση της τελευταίας δεκαετίας» ανέφερε ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς,στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο.

Σε μια προσπάθεια τόνωσης του ηθικού των υπουργών του υπογράμμισε: «Περιμένω από όλους να κάνετε τη δουλειά σας με αυταπάρνηση και αποτελεσματικότητα. Η χώρα έχει κυβέρνηση και η κυβέρνηση έχει την πλήρη ευθύνη. Καμία χαλάρωση δεν επιτρέπεται. Όλοι περιμένουν από εμάς να μείνουμε όρθιοι και να κάνουμε τη δουλειά μας απερίσπαστοι».

Αναφερόμενος στην κρισιμότητα της συγκυρίας είπε: «Σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Το σωστό θα δικαιωθεί τώρα, το λάθος θα πληρωθεί τώρα, η ανευθυνότητα θα τιμωρηθεί τώρα, όχι μετά από χρόνια, μετά από ημέρες ή εβδομάδες. Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά να διασωθεί για πάντα είτε να μπει ξανά σε πρωτόγνωρη περιπέτεια. Αν ο λαός επιλέξει σωστά, τότε ο λαϊκισμός ηττάται για πάντα».

Δεν ξέχασε βέβαια να επαναλάβει τις επιθέσεις προς τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι "Πολύ θα θέλαμε να είχαμε απέναντί μας μιαν αντιπολίτευση υπεύθυνη. Να μπορούσαμε να μοιραστούμε μαζί τις ευθύνες για τη διάσωση της χώρας και για την ανόρθωσή της από δω και μπρός. Δυστυχώς, έχουμε απέναντί μας αδίστακτους και ανεύθυνους. Δεν ψήφισαν καμία μεταρρύθμιση. Δεν παραδέχθηκαν καμία επιτυχία της χώρας. Έφτασαν στο σημείο να αμφισβητούν μέσα στην Ελλάδα επιτυχίες που τις παραδέχονταν και οι πρώην επικριτές της χώρας μας".

Σε μια προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας συνέχισε λέγοντας "Ακούτε γύρω σας και θα ακούτε τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες να οργιάζει η ανευθυνότητα και το διχαστικό πνεύμα: Τις πιο επικίνδυνες και καταστροφικές θέσεις. Κατηγορίες, ψέματα, συκοφαντίες. Όπλο μας είναι η αλήθεια που τελικά πάντα θριαμβεύει. Και η ευθύνη, που τελικά πάντα δικαιώνεται. Αλήθεια και ευθύνη είναι τα μόνα όπλα που επιτρέπει η δημοκρατία. Και είναι ανίκητα. Να το θυμάστε...

Βενιζέλος: Πρόβλημα για τη χώρα η μη εκλογή Προέδρου

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, που εκτιμά "ως πρόβλημα για τη χώρα και όχι ως νίκη της αντιπολίτευσης" την μη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
 
Μιλώντας με τη σειρά του στο υπουργικό συμβούλιο, έκανε λόγο για «εκβιασμό των θεσμών με τη συμπαράσταση της Χρυσής Αυγής» και «για μια τεχνητή διακοπή της τετραετούς θητείας της Βουλής, παρά τη βούληση του ελληνικού λαού».

Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι «οι εκλογές δεν έχουν διεξαχθεί», «τώρα θα διεξαχθούν, άρα τώρα θα κριθούν».
 
Συνέχισε χαρακτηρίζοντας «ανιστόρητο» το επιχείρημα, ότι «η προσφυγή στις εκλογές δεν βλάπτει, γιατί οι εκλογές είναι συνώνυμες της δημοκρατίας» και πρόσθεσε ότι «δεν λαμβάνει υπόψη την εμπειρία των κοινοβουλευτικών συστημάτων», για να τονίσει ότι η δημοκρατία βασίζεται στις περιοδικές εκλογές και πως «θέλει καθαρά διαστήματα εφαρμογής πολιτικών για να αποδίδουν αποτελέσματα οι πολιτικές αυτές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: