ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Nέο τσουνάμι κυβερνητικής κινδυνολογίας από το Σαμαροβενιζελαίικο, μήπως και τυχόν διασωθεί!

ΣΥΡΙΖΑ: Nέο κύμα κυβερνητικής κινδυνολογίας
Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός με τη χθεσινή δήλωσή του έδωσε το σήμα της καταφυγής στην κινδυνολογία, η οποία θα έχει, ωστόσο, ημερομηνία λήξης, λένε στην Κουμουνδούρου.

Η κοπτοραπτική μηχανή του Σαμαροβενιζελαίικου έχει πάρει φωτιά και αναμένεται τσουνάμι κινδυνολογίας για την Ελλάδα που θα υποστεί τα χίλια μοίρυα εάν δεν εκλεγεί πρόεδρος κια αλίμονο, θα αναγκαστούν οι Σαμαροβενιζέλοι να πάνε από κει που ήρθαν, καθώς οι εκλογές θα βγάλουν κυβέρνηση της αριστεράς. 

Με δεδομένα τα παραπάνω, για νέο κύμα κυβερνητικής τεχνητής κινδυνολογίας προετοιμάζεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς ελλείψει πολιτικών ελιγμών, «ο Σαμαράς θα γίνει χοντροκομμένα επικίνδυνος», όπως εκτιμήθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Γραμματέα του Δημήτρη Βίτσα.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός με τη χθεσινή δήλωσή του έδωσε το σήμα της καταφυγής στην κινδυνολογία, η οποία θα έχει, ωστόσο, ημερομηνία λήξης, αφού η κυβέρνηση καταρρέει και δεν πρόκειται να βρει τους «180». Συνεπώς, εκείνοι που δεν θα είναι στη θέση τους, είναι ο Αντ. Σαμαράς και η ΝΔ.

Η  υποτιθέμενη παραίνεση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, η υποτιθέμενη αξίωση Τσίπρα για διάλυση της ΔΗΜΑΡ, ο υποτιθέμενος διάλογος Γλέζου -Μητσοτάκη, είναι ενδεικτικές περιπτώσεις της μηχανορραφίας που θα εξελιχθεί και στο μέλλον.

Στην υπόθεση Χαϊκάλη, άποψη της Π.Γ. είναι ότι η Δικαιοσύνη δεν έπραξε αυτά που έπρεπε, παραδείγματος χάρη βλέπε άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, όταν σε άλλες περιπτώσεις κακουργηματικών πράξεων έχει αντιδράσει με καλύτερα αντανακλαστικά, σημείωναν με νόημα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πιο σοβαρό όμως είναι ότι η παραπομπή της υπόθεσης στο αρχείο είχε προαναγγελθεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι καταπίπτουν οι κατηγορίες.

Η επόμενη συνεδρίαση της Π.Γ. αναμένεται να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο, πριν δηλαδή την 3η κρίσιμη ψηφοφορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: