ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ευχές στο δημαρχιακό μέγαρο θα δεχθεί την Πρωτοχρονιά ο κ. Πελετίδης επί τω νέω έτει



Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης την Πέμπτη 1η Ιανουαρίου 2015, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχείο (Μαιζώνος 108) αμέσως μετά την Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλης, θα δεχθεί τις καθιερωμένες ευχές αρχών και πολιτών, για ένα καλό και ευτυχισμένο 2015.

Το Δημαρχείο της Πάτρας, θα είναι ανοιχτό για όλους τους δημότες, που επιθυμούν να ευχηθούν στον Δήμαρχο και στα υπόλοιπα μέλη της Δημοτικής Αρχής.


Μήνυμα του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα για την Πρωτοχρονιά


Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με την ευκαιρία έλευσης του 2015, απευθύνει πρωτοχρονιάτικο μήνυμα προς τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κατσιφάρας αναφέρει:

«Είναι γεγονός πως αυτή η χρονιά κλείνει με τον πιο δυσάρεστο τρόπο, μια τραγωδία και μια δοκιμασία για δεκάδες συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους και η νέα χρονιά βρίσκει την κοινωνία μας μουδιασμένη και προβληματισμένη. 

Όμως, θα πρέπει, με ελπίδα και αισιοδοξία να κάνουμε μια νέα αρχή στο νέο έτος που καταφθάνει σε λίγες ώρες.

Η ανατολή του 2015 ας φέρει στις καρδιές και τις ζωές όλων αγάπη και γαλήνη.
Η νέα αυτή χρονιά να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας πορείας για την χώρα μας, τους συμπολίτες μας και κυρίως τους νέους μας.

Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, με συνεργασία και αλληλεγγύη, γιατί γνωρίζουμε  πως όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να είμαστε πιο δυνατοί και έτσι να υπερβούμε κάθε δυσκολία και να προχωρήσουμε μπροστά.

Εύχομαι το 2015 να δώσει σε όλους μας υγεία, αγάπη και δύναμη για μια καλύτερη Δυτική Ελλάδα».

Ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Παν. Πλατανιά


«Εύχομαι για όλους μας το 2015 να είναι η αρχή του τέλους της οικονομικής δυσπραγίας, εργασία για όλους και ειδικότερα για τους νέους.

Ιδιαίτερα στους φίλους και συναγωνιστές αγρότες εύχομαι υγεία, αλλά και συνεργασία, μεθοδικότητα, οργάνωση, εκσυγχρονισμό με καινοτομία, προκειμένου να εκμεταλλευτούν και να απορροφήσουν το όχι ευκαταφρόνητο ποσό του Νέου Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, που για την Περιφέρειά μας θα είναι αναλογικά μεγαλύτερο από τα προηγούμενα.

Καλή Χρονιά».


  Η ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη 
Η δημοτική κίνηση
και ο Κώστας Σπαρτινός
σας εύχονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ
Το 2015 να είναι μια καινούργια αρχή
για την κοινωνία και για την πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: