ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Εξόφληση πολιτικών γραμματίων

Εξόφληση πολιτικών γραμματίων
Το συνοικέσιο με τον Κ. Γιοβανόπουλο έκλεισε.
 
Ο μεν πρώτος βρήκε την "φωτισμένη ηγεσία που χρειαζόταν ο τόπος" η δε δεύτερη "απολογήθηκε στη συνείδηση της" και αμφότεροι επέστρεψαν εκεί όπου ξεκίνησαν. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο και την Μίκα Ιατρίδη που φωτογραφήθηκαν με τον Αντώνη Σαμαρά μετά την συμπερίληψη τους στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. 


Ο Κ. Γιοβανόπουλος μετά την αποχή του απο την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας,που την είχε χαρακτηρίσει "κραυγή για την ανάγκη συνεννόησης", προσήλθε με θετική ψήφο στην δεύτερη δηλώνοντας ότι «ο τόπος χρειάζεται φωτισμένες ηγεσίες. Όταν ζητάς συναίνεση, πρέπει να την προσφέρεις κιόλας. Η συναίνεση προσφέρεται με πράξεις όχι με λόγια».

Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος απο το βήμα της Βουλής είχε ... παρακαλέσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην τον "βρίζουν είναι πιθανός ψηφοφόρος Προέδρου της Δημοκρατίας".

«Νομίζω ότι υπάρχει χώρος για να βρούμε χώρο και θα υπάρξει τόπος στην κοινή λογική» είχε προσθέσει προφητικά.

Ο χώρος βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο Ημαθίας της ΝΔ. Μετά το πέρας της συνάντησης του με τον Α. Σαμαρά, ο κ. Γιοβανόπουλος δήλωσε ότι «ανταποκρίθηκα στην ευρύτερη συσπείρωση δυνάμεων που απαιτείται προς έναν δίκαιο και φιλελεύθερο κόσμο."

Εξόφληση πολιτικών γραμματίων
Αντ. Σαμαράς - Μ. Ιατρίδη.
«Θα ψηφίσω με βάση το συμφέρον της χώρας και των Ελλήνων. Θα απολογηθώ μόνο στη συνείδηση μου και στο δωδεκανησιακό λαό, μακριά από κόμματα και εξαρτήσεις και θα πράξω αυτό που πιστεύω εγώ καλό για τον τόπο μου» είχε δηλώσει η Μίκα Ιατρίδη λίγο πριν την θετική ψήφο της στον Σταύρο Δήμα.

Είχε δηλώσει επίσης έτοιμη να ανταλλάξει απόψεις με όποιον επικοινωνήσει μαζί της. Αυτός που επικοινώνησε ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός που είχε διαγράψει την κ. Ιατρίδη από τη ΝΔ όταν είχε αρνηθεί να ψηφίσει το Μνημόνιο και καθώς η ίδια έχει εκφράσει δημόσια την κάθετη αντίθεση της με την ακολουθούμενη πολιτική.

Η ίδια με αλλεπάλληλες αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο tweeter, που έσπευσε να κλείσει, μιλούσε συνεχώς για την ανάγκη αλλαγής πολιτικής.

Ο Α. Σαμαράς την καλωσόρισε πίσω στο κόμμα εντάσσοντας την στο ψηφοδέλτιο του νομού Δωδεκανήσων όπου "είναι βέβαιο ότι με την υποψηφιότητά της, θα δυναμώσει τον αγώνα της παράταξης, για μια δυνατή Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη".

Αμφότεροι προέρχονται απο την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: