ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Πλούσια η προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΙΝ Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την δράση της Κυριακής, προ του ΙΝ Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης.

Τρακόσια εβδομήντα πέντε κιλά τρόφιμα, γάλα, λάδι και κονσέρβες ήταν η προσφορά των ευαισθητοποιημένων πολιτών της Αρόης Πατρών, που συμμετείχαν στην εκδήλωση φιλαλληλίας, η οποία εκδηλώθηκε προ του ΙΝ Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, την Κυριακή 28-12-2014, με πρωτοβουλία πολιτικοποιημένων ενεργών πολιτών της περιοχής και με την αμέριστη συμπαράσταση των ιερέων Παναγιώτου Ταρσινού και Βασιλείου Σταμοπούλου.

Μετά από καταμέτρηση τα αγαθά που προσεφέρθησαν ήταν: 

Εβδομήντα κιλά ρύζι, 190 κουτιά γάλα, 55 κιλά ζάχαρη, 35 κιλά αλεύρι, 110 κιλά μακαρόνια, 45 κιλά όσπρια, 60 κιλά διάφορα ζυμαρικά, 25 κονσέρβες τοματοχυμό, 12 φιάλες λάδι και αρκετά φάρμακα.

Τα τρόφιμα παρελήφθησαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο που διατηρούν οι ιερείς του Ναού για τις αυξανόμενες ανάγκες νεόπτωχων της περιοχής, τα δε φάρμακα προορίζονταν για το Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης.

Η προσφορά των τροφίμων χαρακτηρίστηκε πλούσια και ενδεικτική της ευαισθησίας των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: