ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ευαίσθητοι πολίτες του ανατολικού διαμερίσματος ανταποκρίθηκαν στην συλλογή τροφίμων και φαρμάκων

Από αριστερά οι πατέρες του ΙΝ Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Παναγιώτης Ταρσινός και Βασίλης Σταμόπουλος, ο Βαγγέλης Πολίτης, ο δικηγόρος Χρ. Λιαρομμάτης, ο Μανώλης Κίτσος, ο Γιώργος Βουρλιόγκας και ο Περικλής Γεραλής, προ του ΙΝ Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Αρόης Πατρών.



Από κοινού με το προσωπικό του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αρόης Πατρών συνελέγησαν τρόφιμα και φάρμακα για τις ανάγκες φτωχοποιημένων συμπολιτών μας

Ο βετεράνος πολεμιστής Γ. Βουρλιόγκας επί τω έργω.
Εκδήλωση Αλληλεγγύης πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή 28-12-2014 Ενεργοί Πολίτες του ανατολικού διαμερίσματος Πάτρας, μαζί με το προσωπικό του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αρόης και η ανταπόκριση των ευαισθητοποιημένων πολιτών ήταν πέρα από κάθε προσδοκία.

Από νωρίς το εκκλησίασμα του ΙΝ Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης ενημερώθηκε από ιερείς ότι με την απόλυση του πληρώματος θα υπάρξει ομάδα πολιτών, προ του Ναού, που θα συλλέγει την προσφορά τους και όντως η περισυλλογή ήταν ενθαρρυντική, κάτι που ενθουσίασε όλους όσους συνέβαλαν.  

Στην ανακοίνωση των ευαισθητοποιημένων ενεργών πολιτών, μεταξύ άλλων αναφέρονταν:
«Θα κάνουμε συλλογή τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. της περιοχής και το Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης μας.

Δεξιά ο διαμερισματικός σύμβουλος Λ. Λαμπρόπουλος
Επίσης αυτό θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για την προσπάθειά μας για συγκρότηση Κοινωνικού Ιατρείου στην περιοχή του Ανατολικού Διαμερίσματος».

Έτσι γύρω στις 2 μμ που πλησίαζε η λήξη της συλλογής, η προσφορά των πολιτών ήταν υπεραρκετή, κάτι που έκανε τον πατέρα Παναγιώτη Ταρσινό να τονίσει την ευαισθησία των ανταποκριθέντων στο κέλευσμα και των προσφερθέντων να βοηθήσουν στο έργο του κοινωνικού παντοπωλείου του ΙΝ.

Μάλιστα εξέφρασε την ευχή αυτή η ευαγής ενέργεια να επαναλαμβάνεται όποτε υπάρχει η διάθεση.

Ενεργή ήταν η συμμετοχή των ιερέων πατέρων Παναγιώτου Ταρσινού, Βασιλείου Σταμοπούλου, του βετεράνου πολεμιστή Κύπρου 1974 και αντιπροέδρου του Συλλόγου Πολεμιστών Κύπρου Γιώργου Βουρλιόγκα, μελών του Συλλόγου  «Πέτρινα Χρόνια», του συμβούλου Ανατολικού Διαμερίσματος Λάμπρου Λαμπρόπουλου, του Χρήστου Λιαρομμάτη δικηγόρου του Κινήματος «Δεν Πληρώνω», του Μανώλη Κίτσου, υπευθύνου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σαμακιάς και πολλών άλλων.    

Αξιοσημείωτο είναι ότι εκ μέρος των ιερέων του Ναού προσφέρεται στεγασμένος χώρος, που προσεχώς θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Κοινωνικού Ιατρείου. Οπότε αναζητούνται ευαισθητοποιημένοι λειτουργοί του Ιπποκράτους για την στελέχωσή του!

Τα φάρμακα που συνελέγησαν θα προσφερθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο της πόλης.






Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ




Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ι.Ν. ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΙ ΕΛΕΝΗΣ
Ο χώρος του Πνευματικού Κέντρου. Καμάρι των ιερέων του Ναού που προσφέρεται για πνευματικές εργασίες. Αριστερά ο πατέρας Παναγιώτης Ταρσινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: