ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Προς οριστικό διαζύγιο πλέον οδηγούνται οι Ευ. Βενιζέλος και Γ. Παπανδρέου

Στο κενό έπεσε η ύστατη προσπάθεια Βενιζέλου για προσέγγιση με τον Γ. Παπανδρέου, κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα λίγο πριν την 2η ψηφοφορία στη Βουλή. "Δεν υπήρξε ουσιαστική απάντηση ως προς τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο Γ. Παπανδρέου για την αντιμετώπιση της προϊούσας διάλυσης που εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα της αναγέννησης και της ανασυγκρότησής του", σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του πρώην πρωθυπουργού.

Η συνάντηση – που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, 20 λεπτά πριν την ψηφοφορία για τον Στ. Δήμα – διεξήχθη μετά από πρωτοβουλία του Ευ. Βενιζέλου και οριστικοποιήθηκε χθες το βράδυ.

Αναπάντητη πρόταση

Αργότερα το απόγευμα, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου και ερωτώμενος για το ίδιο θέμα, ο Ευ. Βενιζέλος, είπε, μεταξύ άλλων, πως δική του προσπάθεια είναι η ενότητα και θα συνεχίσει να το κάνει με κάθε τρόπο. Σημείωσε πως στη συνάντηση είπε στον κ. Παπανδρέου πως η θέση του είναι στα ψηφοδέλτια του κινήματος, όποτε γίνουν εκλογές, για να προσθέσει ότι «εμείς θέλουμε να γίνουν αργότερα».

Πρόσθεσε ότι δεν έλαβε συγκεκριμένη απάντηση, αλλά ότι δεν θα σταματήσει τις προσπάθειές του, που  αφορούν το σύνολο των δυνάμεων του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: