ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδη γεμάτο με αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Κώστας Πελετίδης, κόκκινος δήμαρχος Πατρέων!



Προφητεύει πως «η ελπίδα για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες» για τον λαό μας «βρίσκεται στην ισχυροποίηση της πάλης

Ο κόκκινος δήμαρχος Πατρέων δεν  λέει ξεκάθαρα, τι δηλαδή εύχεται και από πού να φυλαχτεί ο καθένας μας. Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, πιστός στην ρήση Κουτσούμπα, περί καθημερινής παρουσίας του λαού στους δρόμους, αφότου εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλά για τη «λαϊκή συμμαχία» που με αυτή «μπορούμε να παρεμποδίσουμε, να δυσκολέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των μονοπωλίων και των κομμάτων που την υπηρετούν με όποιες παραλλαγές διαχείρισης».

Δεν αναφέρεται ονομαστικά στον ΣΥΡΙΖΑ, κυβέρνηση αυριανή με σοβαρό προβάδισμα, αλλά το εννοεί.

Και προφητεύει πως «η ελπίδα για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες» για τον λαό μας «βρίσκεται στην ισχυροποίηση της πάλης για ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της εξουσίας και της οικονομίας».

Με ποια κυβέρνηση στην εξουσία δεν αναφέρει! Το αν θα εκλεγεί και πάλι το δεξιό μπλοκ εξουσίας, που τέσσερα χρόνια διάλυσε την χώρα και τον λαό και της δεν τον απασχολεί, όπως επίσης δεν εξετάζει το απεχθές ενδεχόμενο να μην είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα το αν αυτή η πολιτική προτροπή του Δημάρχου είναι υπέρ των λαϊκών συμφερόντων, είναι θέμα προς κρίση από τον καθένα μας.

Το Istologio G. Mosxou, όπως πάντα έχοντας ανοικτές τις σελίδες του, παραθέτει ολόκληρο το μήνυμα και οι κρίσεις δικές σας.

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Κ. Πελετίδη

«Εύχομαι από καρδιάς υγεία και δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, σε όλους τους δημότες της πόλης μας.

Το 2015 να είναι χρονιά που ο λαός θα κάνει αποφασιστικό βήμα αγωνιστικής παρέμβαση, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Με λαϊκή συμμαχία μπορούμε να παρεμποδίσουμε, να δυσκολέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των μονοπωλίων και των κομμάτων που την υπηρετούν με όποιες παραλλαγές διαχείρισης.

Χρόνια τώρα δοκιμάστηκαν διαφόρων τύπων αστικές κυβερνήσεις και επιβεβαιώνεται ότι κανενός είδους αστική διαχείριση δεν μπορεί να εφαρμόσει φιλολαϊκή πολιτική και να εξανθρωπίσει τον καπιταλισμό.

Η ελπίδα για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες, βρίσκεται στην ισχυροποίηση της πάλης του λαού μας, που πλήρωσε αρκετά με τα ψέματα των κομμάτων της Ε.Ε. και μάτωσε για τα κέρδη των μονοπωλίων.

Βρίσκεται στην ισχυροποίηση της πάλης για ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της εξουσίας και της οικονομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: