ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Με το βλέμμα στην 29η Δεκεμβρίου ενόψει μη εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας και προκήρυξης εκλογών

Στριμωγμένοι και οι δύο μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα που προδικάζει προσφυγή στην λαική έγκριση και παταγώδη απόρριψή τους.



Τα  131 Παρών δείχνουν πως οι εκβιασμοί στους βουλευτές δεν πέρασαν και τώρα οι δήθεν ανεξάρτητοι που στήριξαν την κυβέρνηση των μνημονίων βρίσκονται αντιμέτωποι με την λαϊκή οργή


Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στις 29 Δεκεμβρίου και τότε πρέπει να διασφαλιστεί η θετική ψήφος 180 βουλευτών, πράγμα αδύνατον. Οπότε στις 30 Δεκεμβρίου ο Αντ. Σαμαράς ξεκινά διαδικασίες για προκήρυξη εκλογών. Τα σημερινά αποτελέσματα για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας και παράταση της ζωής αυτής της κυβέρνησης είναι ανέφικτα μετά και το απογοητευτικό αποτέλεσμα, αφού οι Σαμαροβενιζελαίοι δεν έπιασαν ούτε καν τον στόχο των 170 βουλευτών. 

Με  Δήμα να λαμβάνει 168 ψήφους και να υπολείπονται ακόμη 22 για την εκλογή Προέδρου τα σενάριο που διανοίγεται οδηγεί σε εκλογές και αποπομπή της κυβέρνησης των υποτελείας προς την  Μέρκελ. Αντίθετα τα  131 Παρών και η μία δικαολογημένη απουσία της Μ. Κόλλια-Τσαρουχά, των ΑΝΕΛ, που βρισκόταν στο νοσοκομείο, αλλά θα ψήφιζε παρών αν ήταν σήμερα στη Βουλή, δείχνουν πως οι εκβιασμοί στον λαό και στους βουλευτές δεν πέρασαν και τώρα οι δήθεν ανεξάρτητοι που στήριξαν την κυβέρνηση των μνημονίων βρίσκονται αντιμέτωποι με την λαϊκή οργή, καθώς ο λαός μας έχει πείρα εκ του παρελθόντος, όταν η αποστασία οδήγησε σε περιπέτειες τον τόπο.

 Πως ψήφισαν οι βουλευτές των κομμάτων

Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν Σταύρο Δήμα, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, των ΑΝ.ΕΛ., της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και της ΔΗΜΑΡ ψήφισαν ΠΑΡΩΝ.
Οι Ανεξάρτητοι ψήφισαν όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα:

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Α ΨΗΦ.

Β. ΨΗΦ.

ΙΑΤΡΙΔΗ ΜΙΚΑ
ΠΑΡΩΝ
  ΝΑΙ
ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΠΑΡΩΝ
  ΠΑΡΩΝ
ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΝΑΙ
  ΝΑΙ
ΜΑΚΡΗ ΡΑΧΗΛ
ΠΑΡΩΝ
  ΠΑΡΩΝ
ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΠΑΡΩΝ
  ΠΑΡΩΝ
ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΝΑΙ
  ΝΑΙ
ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΝΑΙ
  ΝΑΙ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΜΗΣ
ΠΑΡΩΝ
  ΠΑΡΩΝ
ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΠΑΡΩΝ
  ΠΑΡΩΝ
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΠΑΡΩΝ
  ΠΑΡΩΝ
ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΡΩΝ
  ΠΑΡΩΝ
ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΒΥΡΩΝ
ΠΑΡΩΝ
  ΠΑΡΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΡΩΝ
  ΝΑΙ
ΝΤΑΒΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΝΑΙ
  ΝΑΙ
ΑΗΔΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΝΑΙ
  ΝΑΙ
ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΠΩΝ
  ΝΑΙ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡ.
ΠΑΡΩΝ
  ΠΑΡΩΝ
ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΠΩΝ
  ΝΑΙ
ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΣΤΑΘΗΣ
ΑΠΩΝ
  ΝΑΙ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΒ.
ΑΠΩΝ
  ΝΑΙ
ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΠΑΡΙΣ
ΠΑΡΩΝ
  ΠΑΡΩΝ
ΜΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΡΩΝ
  ΝΑΙ
ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΡΩΝ
  ΝΑΙ
ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΠΑΡΩΝ
  ΠΑΡΩΝ

Πως ψήφισαν οι Αχαιοί βουλευτές

Οι Αχαιοί ψήφισαν Σταύρο Δήμα οι δύο κυβερνητικοί βουλευτές - Θ. Νταβλούρος και Γ. Παπανδρέου, καθώς και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γ. Νταβλής, ενώ «παρών» ψήφισαν οι υπόλοιποι βουλευτές του νομού.

Αναλυτικά ψήφισαν:

Οι Αθανάσιος Νταβλούρος, Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Νταβρής ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ.
 
Οι  Μαρία Κανελλοπούλου, Βασίλης Χατζηλάμπρου, Νίκος Τσούκαλης, Μιχάλης Αρβανίτης, Νίκος Καραγεωργόπουλος και Νίκος Νικολόπουλος ΠΑΡΩΝ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: