ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Πάλι κινδυνολογία Σαμαρά μετά την 2η ψηφοφορία για ΠτΔ, αλλά με στόχο καθαρώς εκλογικό την 30-12-2014

Βουλή των Ελλήνων με 166 υπέρ Δήμα και 2 ακόμη των ναζί για να στηρίξουν την κυβέρνηση της... ομαλότητας!
   


Προδίδοντας την απογοήτευσή του από τα αποτελέσματα της 2ης ψηφοφορίας, όπου ο Στ. Δήμας συγκέντρωσε μόλις 168 ψήφους, εκ των οποίων οι 2 προέρχονται από τον ναζιστικό χώρο, ο Α. Σαμαράς κινδυνολόγησε  και πάλι δηλώνοντας ότι στην 3η ψηφοφορία δεν θα υπάρχει "παρών".

"Εκεί ο καθένας θα αναλάβει την ευθύνη της ψήφου του, ως προς τις συνέπειες που θα έχει στη σταθερότητα και την ομαλότητα" είπε ο πρωθυπουργός εξερχόμενος της Βουλής.

Έκανε μάλιστα λόγο για "εθνικό κίνδυνο", προσθέτοντας ότι στην 3η ψηφοφορία δεν θα υπάρχει ''παρών'', θα υπάρχει ονοματεπώνυμο και ο κάθε βουλευτής θα βρεθεί ενώπιος ενωπίω με την αγωνία των Ελλήνων και με το συμφέρον της πατρίδας".

Είναι προφανές ότι σκοπεύει στην τρομοκράτηση των ανεξαρτήτων, από τους οποίους απ' ότι φάνηκε δεν έκανε να λάβει και σοβαρά κέρδη. Πήρε μόλις έξι ψήφους, συν δύο των ναζί, φθάνοντας τους οκτώ και υπολοιπόμενος κατά δύο, αφού υπολόγιζε να αγγίξει τους 170, αριθμό που δεν έπιασε κι ούτε θα πιάσει και στην τελευταία ψηφοφορία η οποία θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 29-12-2014, ώρα 12η μεσημβρινή.

Κι ωστόσο είναι λάθος να πιστέψουμε ότι αυτά δεν τα περίμενε ο Αντ. Σαμαράς. Ο στόχος του είναι εκλογικός, γι αυτό στις 30-12-2014, όταν θα αποδειχθεί πως δεν βγάζει πρόεδρο η παρούσα Βουλή, την επόμενη ημέρα θα προκηρύξει εκλογές, μην περιμένοντας ούτε το δεκαήμερο που του παρέχει το Σύνταγμα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: