ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κύπριοι διαδηλωτές διαμαρτυρόμενοι για την αποκρατικοποίηση του ρεύματος εγκλώβισαν βουλευτές

Στιγμιότυπο από τα σημερινά επεισόδια προ του κυπριακού Κοινοβουλίου.


Κράτησαν όμηρους για μία ώρα όσους ήσαν εντός του Κοινοβουλίου και συζητούσαν την παράδοση της ενέργειας στους ιδιώτες!

Με πλαστικά μπουκάλια νερού και φρούτα, εργαζόμενοι στην Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδήλωση έξω από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, φωνάζοντας "πουλημένοι" και γιουχαΐζοντας τους βουλευτές προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτήριο, όπου διεξάγετο  ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις. Αποτέλεσμα ήταν να εκτιλυχθούν σοβαρά επεισόδια, αφού αποκρατικοποίηση του φορέα της δημόσιας ενέργειας θα σημάνει παράδοση στους ιδιώτες. 

Ήταν γύρω στις 10 π.μ., όταν οι διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι της ΑΗΚ προκάλεσαν ζημιά στη γεννήτρια του κτηρίου, με αποτέλεσμα οι βουλευτές και οι εργαζόμενοι στο Κοινοβούλιο να εγκλωβιστούν εντός του κτηρίου, καθώς οι ηλεκτρικές πόρτες κλείδωσαν αυτόματα. Ωστόσο η ηλεκτροδότηση επανήλθε μια ώρα αργότερα και επανάρχισε η συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών, η οποία είχε διακοπεί πριν καλά-καλά αρχίσει στις 9 το πρωί.
Εντός του κτηρίου εισήλθαν άνδρες της αστυνομίας με πλήρη εξάρτυση, προκειμένου να προστατεύσουν βουλευτές και προσωπικό από τυχόν είσοδο των διαδηλωτών, που έφθασαν μέχρι την είσοδο της Βουλής.

Από την οργή των διαδηλωτών δεν γλίτωσαν και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι δέχονται προπηλακισμούς, ενώ νωρίτερα είχε γίνει χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης κατά των αγανακτισμένων διαδηλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: