ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Επιβεβαιώνει η «ΡΑΠ- Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη» ότι ο Χρ. Πατούχας ήθελε να είναι επικεφαλής του σχήματος

Φωτογραφία της 24-2-2014, κατά την οποία τα μέλη της ΡΑΠ εξέλεξαν υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων τον Κώστα Σπαρτινό.


Αλλά «επελέγη με μη αμφισβητούμενη πλειοψηφία ο Κώστας Σπαρτινός ως υποψήφιος Δήμαρχος» λέει η ΡΑΠ

 «Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 27/02/2014 μεταξύ αντιπροσωπείας της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρότασης (Ρ.Α.Π.) ΠΑΤΡΑ, Ανθρώπινη Πόλη» και της Ανυπότακτης Πολιτείας, παρά το ότι, κατά τη γνώμη μας, δεν εκφράστηκαν πολιτικές διαφωνίες και δηλώθηκε η επιθυμία για συνεργασία και κοινή κάθοδο στις εκλογές ενός συμμαχικού σχήματος, η «Ανυπότακτη Πολιτεία» έθεσε θέμα υποψήφιου Δημάρχου».


Με τα παραπάνω η «Ανθρώπινη Πόλη» επιβεβαιώνει την ασυμφωνία των δύο πλευρών, που προέκυψε χθες στο ζήτημα του υποψηφίου δημάρχου επικεφαλής τυχόντος κοινού σχήματος. Και την πρόταση του Χρ. Πατούχα να είναι ο ίδιος το πρόσωπο που θα επιλεγεί ή άλλο εκτός του Κώστα Σπαρτινού, κάτι που θα οδηγούσε σε παρατεταμένες συζητήσεις, ενώ απομένουν μόλις περίπου τρεις μήνες έως τις εκλογές. Βλέπε σχετικά:
Χρ. Πατούχας: Ή εγώ ή ένας άλλος, αλλά αυτός να μην είναι ο Κώστας Σπαρτινός...

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση (Ρ.Α.Π.) ΠΑΤΡΑ, Ανθρώπινη Πόλη» ειδικότερα αναφέρονται τα παρακάτω:


«Το συντονιστικό της “ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη” που συνεδρίασε έκτακτα σήμερα 28/02/2014 σεβόμενο την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Κίνησης, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που έγινε στις 24/02/2014 και στην οποία πήραν μέρος 506 μέλη μας ομόφωνα δηλώνει ότι η “Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση (Ρ.Α.Π.) ΠΑΤΡΑ, Ανθρώπινη Πόλη” έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες επιλογής του υποψήφιου Δημάρχου που θα στηρίξει.

Σημειώνουμε ότι με απόφαση της συνέλευσής μας δικαίωμα εκλογής για τη θέση του υποψήφιου Δημάρχου είχαν και συμπολίτες μη μέλη της “Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρότασης (Ρ.Α.Π.) ΠΑΤΡΑ, Ανθρώπινη Πόλη”, εφόσον προτείνονταν από 30 μέλη της Κίνησής μας.

Ο επικεφαλής της “Ανυπότακτης Πολιτείας”, Χρήστος Πατούχας, με δήλωσή του δεν δέχτηκε να συμπεριληφθεί το όνομά του στο ψηφοδέλτιο των προτεινόμενων υποψηφίων δημάρχων. Κατόπιν τούτου, η ψηφοφορία διεξήχθη μεταξύ των τριών προτεινόμενων μελών της “Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρότασης (Ρ.Α.Π.) ΠΑΤΡΑ, Ανθρώπινη Πόλη” και επελέγη με μη αμφισβητούμενη πλειοψηφία ο Κώστας Σπαρτινός ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 27/02/2014 μεταξύ αντιπροσωπείας της “Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρότασης (Ρ.Α.Π.) ΠΑΤΡΑ, Ανθρώπινη Πόλη”  και της “Ανυπότακτης Πολιτείας”, παρά το ότι, κατά τη γνώμη μας, δεν εκφράστηκαν πολιτικές διαφωνίες και δηλώθηκε η επιθυμία για συνεργασία και κοινή κάθοδο στις εκλογές ενός συμμαχικού σχήματος, η “Ανυπότακτη Πολιτεία” έθεσε θέμα υποψήφιου Δημάρχου.

Η “Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση (Ρ.Α.Π.) ΠΑΤΡΑ, Ανθρώπινη Πόλη” παραμένει ανοικτή στη συνεργασία τόσο με την “Ανυπότακτη Πολιτεία” όσο και με όποιες άλλες συλλογικότητες ή πρόσωπα συγκλίνουν στο πολιτικό και αυτοδιοικητικό της πλαίσιο και αποδέχονται τις δημοκρατικά αποφασισμένες επιλογές της για τον υποψήφιο Δήμαρχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: