ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ποινική φυλάκισης για τον δάσκαλο που έβαλε μαθητές να χαστουκίσουν 8χρονο μαθητή στην Άρτα

Ποινική φυλάκισης για τον δάσκαλο που έβαλε μαθητές να χαστουκίσουν 8χρονο
Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή, επέβαλε το Δικαστήριο της Άρτας, στον δάσκαλο που στις 21-1-2014 προέτρεψε συμμαθητές 8χρονου να τον χαστουκίσουν. 

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, ο δάσκαλος ακινητοποίησε τον 8χρονο και έδωσε εντολή στους άλλους συμμαθητές του, ένας - ένας να τον χαστουκίσουν, ενώ τοποθέτησε στην πόρτα της αίθουσας, δύο άλλους μαθητές, ώστε να μην μπορέσει να διαφύγει.


Κατά τη διάρκεια της δίκης, μάρτυρες που κατέθεσαν, έκαναν λόγο για παρότρυνση από πλευράς του δασκάλου στα παιδιά να συγκρατήσουν τον συμμαθητή τους για να μη βγει εκτός αίθουσας, ενώ η μητέρα του 8χρονου, στην κατάθεσή της, αναφέρθηκε στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά το περιστατικό με το παιδί της.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η μητέρα - σύμφωνα με το Epirus Tv - o εκπαιδευτικός είχε πει χαρακτηριστικά στο παιδί, «και λίγες έφαγες...!».

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως, δεν διαδραματίστηκε κανένα περιστατικό και πως, όλα έγιναν μέσα στo πλαίσιo ενός τσακωμού μεταξύ των παιδιών.

Πάντως, αυτό που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν, η κατάθεση του υποδιευθυντή του σχολείου, ο οποίος είπε πως, δεν ενημερώθηκε την ίδια ημέρα για το περιστατικό, ενώ την επόμενη ημέρα δεν το θεώρησε σοβαρό, ώστε να ασχοληθεί με αυτό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: