ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Σοβαρά επεισόδια και προσαγωγές έξω από το ΥΠΔΜΗΔ

ΤΩΡΑ | Σοβαρά επεισόδια και προσαγωγές έξω από το ΥΠ.Δ.Μ.Η.Δ.
Ένταση έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, στη Βασιλίσσης Σοφίας, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καθηγητών, σχολικών φυλάκων και καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, κατά της μέτρου της "διαθεσιμότητας" και των απολύσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 06.30 ξεκίνησαν τα επεισόδια, όταν συγκεντρωμένοι σε "διαθεσιμότητα" εκπαιδευτικοί και εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση - περίπου 20 άτομα - προσπάθησαν να μπουν στον αύλειο χώρο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης και να καταλάβουν το πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από το κτίριο του Υπουργείου, με τις αστυνομικές δυνάμεις των ΥΜΕΤ και των ΜΑΤ να τους εμποδίζουν, κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών.


Η ένταση επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα ένας διαδηλωτής - εκπαιδευτικός να χάσει τις αισθήσεις του και να του προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες.

Συνεπεία της έντασης μεταξύ των Αστυνομικών Δυνάμεων και των συγκεντρωμένων ήταν να γίνουν, μέχρι στιγμής, 17 προσαγωγές - μεταξύ των οποίων και του Προέδρου της ΟΛΜΕ Θέμη Κοτσιφάκη - με τους συλληφθέντες να έχουν μεταφερθεί στο κτίριο της ΓΑΔΑ. Ελεύθεροι αφέθησαν λίγο μετά οι 17 προσαχθέντες των πρωινών επεισοδίων. Μία γυναίκα πήγε στο Νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένη.

Υπενθυμίζεται ότι, η σημερινή συγκέντρωση - διαμαρτυρία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προγραμματισμένης συνάντησης των εκπροσώπων των δανειστών, με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 10 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τρόικα αποχώρησε από το Υπουργείο Οικονομικών.

Παρέμειναν οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές, τόσο έξω από το Υπουργείο Οικονομικών - καθαρίστριες του ΥΠ.ΟΙΚ. -, όσο και στο ύψος της Πλατείας Συντάγματος - Σχολικοί Φύλακες και εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση - χωρίς να υπάρχουν επεισόδια, ενώ συνεχίστηκε η συνάντηση της Τρόικας με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Υπουργείο Οικονομικών.

Στο μεταξύ στην πρωινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη και σε αντεγκλίσεις της βουλυτού Σ. Βούλτεψη της ΝΔ με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή, η πρώτη καταφέρθηκε εναντίον των διαμαρτυρομένων με αποτέλεσμα να κατσαδιάσει την κα Βούλτεψη διαδηλώτρια που προηγουμένως την άκουσε να ομιλεί απαξιωτικά.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: