ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Μιχελάκης: Πριμοδότηση των εταιρειών έρευνα κοινής γνώμης και των ΜΜΕ που τις παραγγέλλουν

Φωτογραφία αρχείου.


Προανήγγειλε το τέλος της απαγόρευσης των δημοσκοπήσεων πριν τις εκλογές, που ισχύει σήμερα μέχρι 15  ημέρες πριν την κάλπη

Αίρεται η απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων για τις εκλογές. Και μέχρι την τελευταία στιγμή θα μπορούν οι ιδιοκτήτων των μεγάλων ΜΜΕ να βυσσοδομούν σε βάρος της κοινής γνώμης και να χειραγωγούν την ψήφο των πολιτών! 

Όπως είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real ο υπουργός Εσωτερικών, I. Μιχελάκης, τις επόμενες μέρες το υπουργείο Εσωτερικών θα καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για την αλλαγή του τρόπου εκλογής των ευρωβουλευτών και θα φέρει ρύθμιση με την οποία θα άρει την απαγόρευση δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων που ίσχυε 15 ημέρες πριν από τις εκλογές.

«Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, θα επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις και το ίδιο θα ισχύσει και στον δεύτερο γύρο. Όταν αποφασίστηκε η απαγόρευση, το διαδίκτυο δεν είχε τη δυναμική που έχει σήμερα. Ο καθένας, παραμονές των εκλογών, υποστήριζε ό,τι ήθελε, με αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στην κοινή γνώμη. Αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει» είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Προφανώς είναι πιο παραγωγικό να χαλιναγωγούν τους εκλογείς οι κολλητοί της κυβέρνησης, ιδιαίτερα τώρα, μέρες ανόδου της επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: