ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Χρ. Πατούχας: Ή εγώ ή ένας άλλος, αλλά αυτός να μην είναι ο Κώστας Σπαρτινός

Ο Χρήστος Πατούχας δεν δέχεται να τεθεί  υπό τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Κώστα Σπαρτινό του ΣΥΡΙΖΑ. Προτείνει τον εαυτό του. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει το απόγευμα.


Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, με αντικείμενο την τελική απόφαση για το θέμα που ταλανίζει τον χώρο

Ή εγώ ή άλλος εκτός από τον Κώστα Σπαρτινό, φέρεται να είναι η θέση που υποστηρίζει ο Χρ. Πατούχας, ο οποίος αξιολογεί ως μη επαρκές το 60% των ψήφων που έλαβε ο υποψήφιος της «ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη», στις εκλογές την Δευτέρα 24-2-2014!


Κώστας Σπαρτινός, επικεφαλής της ΡΑΠ.
Μετά από αυτό, το απόγευμα σήμερα συνεδριάζει η Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα για να συζητήσει καταληκτικά επί της διαμορφωθείσας καταστάσεως σχετικά με το δημοτικό ζήτημα που ταλανίζει τον χώρο.

Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες από την πλευρά του Χρ. Πατούχα προτάθηκε ο εαυτός του ή αφού δεν γίνει αποδεκτή η υποψηφιότητά του να υπάρξει τρίτο πρόσωπο για την θέση του υποψηφίου δημάρχου.

Επί της ουσίας, κατέστη άκαρπη η συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Κώστας Σπαρτινός από την πλευρά της ΡΑΠ και ο Χρήστος Πατούχας από την «Ανυπότακτη Πολιτεία», με στόχο την διερεύνηση πρόθεσης για κοινή κάθοδο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της Πάτρας.

Μετά την παραπάνω θέση Πατούχα λίγες ελπίδες έχει η υποψηφιότητά του, πολύ περισσότερο που και σε επίπεδο Αθήνας δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτό το τρενάρισμα ενώ απομένουν περίπου τρεις μήνες έως τις εκλογές.
Για το θέμα ο υποψήφιος της «ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη» Κ. Σπαρτινός επιφυλάχθηκε να απαντήσει, παραπέμποντας στην ενημερωτική ανακοίνωση που θα εκδοθεί μετά την απογευματινή συνεδρία της ΠΓ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: