ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Αναρμόδιος για θέματα αθλητισμού δήλωσε ο υφυπουργός αθλητισμού!

Ιδιαίτερο βάρος στον Λαϊκό Αθλητισμό δίδει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης προκάλεσε σήμερα η επίκαιρη επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ελληνικό αθλητισμό. Στις τοποθετήσεις τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας, Παναγιώτα Δριτσέλη, Θανάσης Πετράκος, Νίκος Βούτσης, Αλέξιος Μητρόπουλος, Δημήτρης Στρατούλης, Γιάννης Αμανατίδης και Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέδειξαν όλο το φάσμα των προβλημάτων της αθλητικής πολιτικής της χώρας. 

Από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τη φυσική αγωγή στην εκπαίδευση και την άθληση στην τοπική αυτοδιοίκηση μέχρι τη διαπλοκή, το ξεπούλημα της δημόσιας αθλητικής περιουσίας και τις δραματικές δημοσιονομικές περικοπές, ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε καίρια ερωτήματα ενώ παρουσιάστηκαν και βασικές πτυχές του προγράμματος της αριστερής διακυβέρνησης για τον αθλητισμό. 

Ο υφυπουργός αθλητισμού από την πλευρά του δήλωσε αναρμόδιος να απαντήσει στις ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και παρέπεμψε στα συναρμόδια Υπουργεία, ενώ ταυτόχρονα παραδέχτηκε ότι και ο ίδιος κοιτά ανήμπορος τη δραματική υποβάθμιση του κοινωνικού αγαθού της άθλησης, χωρίς να έχει τη δυνατότητα κάποιας παρέμβασης. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την αθλητική κοινότητα θα παλέψει για την ανατροπή αυτής της κατάστασης και προτείνει ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης στον τομέα του αθλητισμού, με έμφαση στην ενίσχυση της ερασιτεχνικής αθλητικής δραστηριότητας και της προσβασιμότητας των πολιτών στον αθλητισμό με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: