ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση με την «Ανυπότακτη Πολιτεία» πρώτο μέλημα του υποψηφίου δημάρχου Πατρέων Κώστα Σπαρτινού

Συνάντηση με τις άλλες δυνάμεις της αριστεράς είναι ο στόχος του Κώστα Σπαρτινού.


Για να περπατήσει το εγχείρημα θα πρέπει να επιδιωχθεί πλατιά συνεργασία με κινήσεις και προσωπικότητες, πέραν του ΣΥΡΙΖΑ

Ενώ η εκλογή ως υποψηφίου δημάρχου του Κώστα Σπαρτινού, εκ μέρους των μελών της «ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη», προκαλεί την πρώτη δημόσια αντίδραση και μάλιστα με… γυναικολογικούς όρους, ο ίδιος επανακινεί από σήμερα την διαδικασία προσέγγισης με δυνάμεις της αριστεράς, που βρίσκονται πέριξ του χώρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη η απόφαση αυτή είναι ειλημμένη από ημερών και εντός της σήμερον επίκειται συνάντηση με τον επικεφαλής της «Ανυπότακτης Πολιτείας» Χρ. Πατούχα, για να ολοκληρωθεί συζήτηση που έχει ξεκινήσει πριν την έναρξη των εκλογικών διαδικασιών.  

«Εντός της ημέρας θα συζητήσω με τον Χρήστο Πατούχα» δήλωσε  στον Ρ/Σ Αντέννα Πάτρας ο Κώστας Σπαρτινός. 

Και επανέλαβε ότι οι πρώτες κινήσεις του ως επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης θα είναι να παραιτηθεί από την θέση  του συντονιστή της Ν.Ε. Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ  κάτι που εγράφη από το Istologio περιγράφοντας το γενικό πλαίσιο συζητήσεων και τις ενδεχόμενες συμφωνίες με άλλες αυτοδιοικητικές κινήσεις.

Πάντως όπως ο ίδιος έχει εκμυστηρευτεί, για να περπατήσει το εγχείρημα που θα φέρει την αριστερά στο Δήμο Πατρέων, θα πρέπει να επιδιωχθεί πλατιά συνεργασία με κινήσεις και προσωπικότητες, πέραν του κομματικού χώρου του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι που άλλωστε είναι στην λογική των συνεργασιών της αριστεράς.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος

Με αφορμή την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην ΡΑΠ και την εκλογή του κ. Κώστα Σπαρτινού ως επικεφαλής αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου για τον Δήμο Πατρέων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων γιατρός Νίκος Οικονομόπουλος δήλωσε:  «Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν»!

Η υποψηφιότητα Οικονομόπουλου ως γνωστόν μπαίνει σφήνα στα σχέδια της ΝΔ για τον Δήμο Πατρέων, αφού στις εκλογές του 2010, το κόμμα είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του  Χριστόπουλου, ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: