ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Η συγκυβέρνηση, μαζί με την τρόικα ξεπουλάει και τα Ολυμπιακά Ακίνητα του Ελληνικού που χρυσοπλήρωσε ο ελληνικός λαός



Το ύψος του ποσού, που δαπανήθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο για τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στο Ελληνικό, που σήμερα εκποιείται, ζητούν να μάθουν με ερώτηση που κατέθεσαν δεκαπέντε Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προς τους Υπουργούς Πολιτισμού και Αθλητισμού, Οικονομικών και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.


Στην ερώτησή τους οι Βουλευτές αναφέρονται στο πρόσφατο δελτίο του ΤΑΙΠΕΔ, βάση του οποίου ανακοινώθηκε η έγκριση του τελικού σχεδίου της σύμβασης πώλησης μετοχών για την αξιοποίηση της έκτασης του Ελληνικού, επισημαίνοντας ότι, αντί η συγκυβέρνηση να αξιοποιήσει κατάλληλα τις χρυσοπληρωμένες από τον ελληνικό λαό Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, τις βγάζει στο σφυρί μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, με μια διαγωνιστική διαδικασία η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 1ου τριμήνου του 2014.

Υπενθυμίζεται ότι, το συγκεκριμένο ακίνητο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004, εκ των οποίων κάποιες είναι σήμερα σε λειτουργία και κάποιες όχι.

Η ερώτηση συνοδεύεται από αίτηση κατάθεσης εγγράφων, με την οποία οι Βουλευτές ζητούν από τους συναρμόδιους υπουργούς να καταθέσουν στο Σώμα, τους προϋπολογισμούς και τους απολογισμούς δαπανών κατασκευής των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων που βρίσκονται στο Ελληνικό.

Συγκεκριμένα, οι προϋπολογισμοί και απολογισμοί δαπανών αφορούν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιστιοπλοΐας Αγίου Κοσμά, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού, στην Αίθουσα Ξιφασκίας, στο Ολυμπιακό Κέντρο Καλαθοσφαίρισης, στο Ολυμπιακό Στάδιο Σόφτμπολ, στο Ολυμπιακό Κέντρο Κάνοε-Καγιάκ Σλάλομ, στο Γήπεδο Χόκεϊ, καθώς και στο Ολυμπιακό Κέντρο Μπέιζμπολ.

Την ερώτηση συνυπογράφουν οι Βουλευτές, Γιώργος Πάντζας, Παναγιώτα Δριτσέλη, Ρένα Δούρου, Νάντια Βαλαβάνη, Μαρία Κανελλοπούλου, Σοφία Σακοράφα, Νίκος Βούτσης, Θοδωρής Δρίτσας, Δημήτρης Γάκης, Έφη Γεωργοπούλου – Σαλτάρη, Τζένη Βαμβακά, Θανάσης Πετράκος, Χαρά Καφαντάρη, Τάσος Κουράκης και Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: