ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι αύριο Δευτέρα ζητούν την ψήφο των μελών της «ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη»

Φωτογραφία αρχείου.


Ψηφοφορία σε δύο κάλπες στα γραφεία της παράταξης επί της οδού Τσαμαδού 21, από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Σε εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου Πατρέων και του 21μελούς Συντονιστικού οργάνου της παράταξης καλούνται αύριο τα μέλη της «Ριζοσπαστικής Ανανεωτικής Πρότασης (ΡΑΠ) – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη».
Υποψήφιοι για την θέση του δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης είναι ο Συντονιστής της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός, το μέλος της ΝΕ Τάκης Γεωργακόπουλος και η δημοτική σύμβουλος Πατρέων Ήρα Κουρή. Για την θέση του Συντονιστικού οργάνου οι υποψήφιοι είναι 35.
Θα υπάρξουν δύο κάλπες, ήτοι μία για τους υποψηφίους δημάρχους και άλλη μία για τους υποψηφίους του Συντονιστικού.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Ομάδα Επικοινωνίας της ΡΑΠ γι αυτό το σκοπό, αναφέρεται:
«Σας υπενθυμίζουμε την αυριανή εκλογική διαδικασία στη δημοτική μας Κίνηση, ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη. Η κάλπη θα είναι ανοικτή από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στα γραφεία της ΡΑΠ, Τσαμαδού 21.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι και όσες έχουν εγγραφεί μέλη της και έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά. Η οικονομική συνδρομή έχει οριστεί στα 5 ευρώ (οι άνεργοι εξαιρούνται) και θα καταβάλλεται τη στιγμή της ψηφοφορίας».

Στο μεταξύ με επιστολή τους έντεκα μέλη της Ν.Ε Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ προς το Όργανο του κόμματος, από τις 21-2-2014 ενημερώνουν γιατί δεν πρότειναν το όνομα  Πατούχας στην διαδικασία της ΡΑΠ.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:  

«Προς ΝΕ Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρούμε ότι η πρότασή μας για συνεργασία της ΡΑΠ/ΠΑΠ και της Ανυπόταχτης Πολιτείας με υποψήφιο Δήμαρχο το Χρήστο Πατούχα είναι η καλύτερη δυνατή στις δοσμένες συνθήκες.  Η εσωκομματική προκριματική διαδικασία έδωσε στο σ. Πατούχα 37%, ουσιαστικά ισοψήφισε με το σ. Λάμπρου. Όμως, έχουμε τη γνώμη ότι η αντιπαράθεση δεν πρέπει να μεταφερθεί στην Αυτοδιοικητική Παράταξη, γιατί αυτό θα βλάψει τον προεκλογικό αγώνα. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να μην προτείνουμε το σ. Πατούχα στις διαδικασίες της ΡΑΠ/ΠΑΠ.
Τα μέλη της Ν.Ε. Γαβριηλίδης Κώστας, Γεωργιτσόπουλος Τάσος, Γούτσος Σταύρος, Κοκκινάρης Γιώργος, Λέφα Νίκη, Λυμπίκη Διώνη, Μπαλάρη Αναστασία, Μπαλάρης Γιάννης, Τριανταφυλλόπουλος Γιώργος, Τσεκούρας Παύλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: