ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση του Χρ. Πατούχα για τα δημοτικά της ΡΑΠ



Σε ανακοίνωση του σήμερα το πρωί το Συντονιστικό Γραφείο της «Ανυπότακτης Πολιτείας» (επικεφαλής Χρήστος Πατούχας) αναφέρει: 


«Ενόψει της επικείμενης εκλογικής διαδικασίας στην Δημοτική παράταξη ΡΑΠ, έχουμε να ανακοινώσουμε τα ακόλουθα:

1. Στο χρονικό διάστημα των τελευταίων μηνών, είχαμε την ευκαιρία να διατυπώσουμε την σταθερή μας πεποίθηση, για την ανάγκη της ευρείας συμπόρευσης των δυνάμεων της Αριστεράς, στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές στην πόλη μας. 

Σημειώναμε πάντοτε, ότι η ανάγκη των ανατροπών πολιτικής και προσώπων στην Τ.Α., είναι όρος καθοριστικής συμβολής στις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, για να αλλάξουν τα δεδομένα στην χώρα μας, για να ανακοπεί ο κατήφορος της καταστροφής και της δυστυχίας για την μεγάλη πλειοψηφία των λαϊκών στρωμάτων.

2. Με πολύ αργά βήματα, χωρίς δική μας ευθύνη για αυτό, εξελίχθηκε ένας διάλογος, ο οποίος ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε και δεν κατέληξε σε κοινές προτάσεις, ούτε για την ουσία, ούτε για την επιβεβλημένη διαδικασία εξεύρεσης λύσης. Αυτό δεν εξασφαλίζει στην «Ανυπότακτη Πολιτεία» και στα μέλη της, την δυνατότητα έκφρασης των απόψεων τους και την δυνατότητα έκφρασης της βούλησης τους. Είναι δικαίωμα της ΡΑΠ, να καθορίζει αυτοτελώς την εσωτερική της λειτουργία, αλλά είναι απόλυτα μονομερής η διαδικασία επιλογής υποψηφίου Δημάρχου, ο οποίος να είναι ο κοινός υποψήφιος όλων των πλευρών.

Είναι επίσης γνωστό, ότι μονομερώς σταμάτησε ο διάλογος μεταξύ των δύο παρατάξεων. Συμπεραίνουμε, ότι από την άλλη πλευρά δεν ήταν επιθυμητό να συμφωνήσουμε και για αυτό απέφυγαν, ο διάλογος να γίνει ουσιαστικός.

Για αυτούς τους λόγους, δεν επιλέγουμε, να μετέχει στην εκλογική διαδικασία οποιοδήποτε πρόσωπο από την παράταξη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: