ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τους τύλιξαν στις 190 σελίδες των 115 μαρτυρικών καταθέσεων που έγιναν εις βάρος τους

Αναστάτωση στην κοινοβουλευτική ομάδα του νεοναζιστικού μορφώματος!


Για τον Ν. Μίχο ζητείται δίωξη και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ για τον Χρήστο Παππά και για παράβαση του νόμου περί αρχαίων

 Στη Βουλή διαβιβάστηκε η δικογραφία για τους βουλευτές της ΧΑ και πλέον αναμένεται να εισαχθεί στην Ολομέλεια το αίτημα για την άρση της ασυλίας τους, που ζητούν οι ανακρίτιες. Από το περιεχόμενο της δικογραφίας συνάγεται ότι οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου τύλιξαν την ΧΑ στις 190 σελίδες των 115 καταθέσεων που έγιναν εις βάρος τους!

Το σκεπτικό, που περιέχεται στο πολυσέλιδο πόρισμα των 190 σελίδων, το οποίο συνέταξαν οι ανακρίτριες κυρίες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου και ειδικά οι αναφορές ότι «στοχεύουν στη δια της βίας επικράτηση των αρχών και θέσεων» τους, εκτιμάται ως το κατάλληλο υπόστρωμα για να τεθεί εκτός νόμου το νεοναζιστικό μόρφωμα που, όπως επισημαίνεται, είχε από την ίδρυσή του «χαρακτήρα ιδεολογικής καθοδήγησης προς τον εθνικοσοσιαλισμό».

Το δικαστικό αίτημα για άρση της ασυλίας των εννέα βουλευτών, οι οποίοι δεν είχαν ως τώρα αντιμετωπίσει κατηγορίες, στηρίζεται σε 115 καταθέσεις μαρτύρων, στο υλικό που κατασχέθηκε στα σπίτια των εμπλεκομένων και σε απολογίες κατηγορούμενων.

Έτσι, όπως αναφέρεται, από τη μέχρι τώρα ανακριτική έρευνα έχουν προκύψει τα εξής:

- Η οργάνωση ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του '80 από τον μέχρι σήμερα αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο με μικρό αριθμό ομοϊδεατών και είχε χαρακτήρα ιδεολογικής καθοδήγησης προς τον εθνικοσοσιαλισμό με σαφείς αναφορές στο τρίτο Ράιχ, τον Χίτλερ και τα SS.

- Η ΧΑ διαθέτει κάθετη ιεραρχική δομή με βάση την οποία λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια με κατανομή καθηκόντων και αρμοδιοτήτων που αφορούν στη διάδοση των θέσεων και των ιδεών της και στην εκπαίδευση των μελών της.

- Τα μέλη κάθε τοπικής οργάνωσης φέρονται να καλούνται σε κάθε δράση ή εκδήλωση της οργάνωσης με SMS που έχουν εμπιστευτική διαβάθμιση όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των ήδη κατηγορουμένων.

- Μάλιστα, οι δύο ανακρίτριες επικαλούνται στο σχετικό αίτημά τους σειρά πειστηρίων ηλεκτρονικών, κυρίως, (βίντεο και φωτογραφίες) από τα οποία προκύπτει ότι ο αρχηγός και οι βουλευτές χαιρετούν ναζιστικά.

- Σε ό,τι αφορά τη στρατιωτική δομή της οργάνωσης, οι κυρίες Κλάπα και Δημητροπούλου επικαλούνται στοιχεία που δείχνουν ότι ομάδες μελών της ΧΑ μετέχουν σε παρελάσεις με στρατιωτικό βηματισμό, προχωρούν συντεταγμένα και φορούν ίδια ρούχα που έχουν ως σήμα τον μαίανδρο ή άλλα σύμβολα.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό, οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου ζητούν την άρση της ασυλίας των: Ελένης Ζαρούλια, Νικόλαου Κούζηλου, Μιχαήλ Αρβανίτη, Αντώνη Γρέγου, Πολύβιου Ζησιμόπουλου, Αρτέμη Ματθαιόπουλου, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, Δημήτρη Κουκούτση και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και σε βάρος των Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μίχου, Ιωάννη Λαγού, Γιώργου Γερμενή και Ευστάθιου Μπούκουρα για κατοχή όπλων και πυρομαχικών με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

Επιπροσθέτως, για τον Ν. Μίχο ζητείται η δίωξη και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ για τον Χρήστο Παππά για παράβαση του νόμου περί αρχαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: