ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Έδωσαν τον Αλέξη με υποσχετική, αλλά κινδυνεύουν να τον χάσουν από τους Ιταλούς!




Στα πάνω του βρίσκεται Αλέξης στην γειτονική Ιταλία, όπου ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Λίστα Τσίπρα για μία άλλη Ευρώπη» φαίνεται στις δημοσκοπήσεις να απογειώνει το κόμμα της Ιταλικής Αριστεράς, η οποία στις τελευταίες εκλογές του 2012 είχε λάβει μόλις 1,2% και τώρα δημοσκοπικά εμφανίζεται να κατακτά την ψήφο του 7,2% του εκλογικού σώματος της γείτονος.


Λίγο ακόμη και βλέπω την  Ιταλική Αριστερά να μην επιστρέφει τον Αλέξη στην ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, από την οποία τον πήρε με… υποσχετική μόνον για το διάστημα των Ευρωεκλογών.  

Από την άλλη πλευρά του Αδριατικού πελάγους, στα καθ’ ημάς,  η εσωκομματική αντιπολίτευση ασκεί στενό κορσέ στον Αλέξη και ο ίδιος με αποδράσεις ανά την Ευρώπη αποδεικνύει καθημερινά ότι το κύρος του ξεπερνά όχι μόνον τα στενά όρια της Κουμουνδούρου αλλά και αυτά της Ελλάδας.

Θα συμπέραινε κανείς, ακολουθώντας την παλιά θρησκευτική ρήση, ότι δεν είναι και κάτι τόσο σοβαρό αφού ως γνωστόν: «Ουδείς άγιος άγιασε στον τόπο του»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: