ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Διαπραγματεύσεις» με την τρόικα: Αιχμή το ξεπούλημα της ΔΕΗ, συνεχίζεται το δόγμα του «καλού μαθητή»

Ο Πολ Τόμσεν καταφθάνει από την... πίσω πόρτα στο υπ. Οικονομικών.


Στην Αθήνα επέστρεψε εν μέσω αποδοκιμασιών το κλιμάκιο της τρόικας, το οποίο είχε διαδοχικές συναντήσεις με Στουρνάρα και Χατζηδάκη - Η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και οι παρεμβάσεις που ζητά ο ΟΟΣΑ, στο επίκεντρο των «διαπραγματεύσεων». 

Τρίτη 25/2: Σε μια παράλληλη εξέλιξη: Χωρίς έλεγχο, χωρίς δημοκρατική λογοδοσία η δράση της Τρόικας σύμφωνα με την έκθεση που ενέκρινε η Οικονομική και Νομισματική Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου. Σχετικά με τις «διαπραγματεύσεις» για τα εργασιακά (σσ σήμερα διεξάγεται η σχετική συνάντηση Βρούτση - τρόικας), ο Όλι Ρεν τόνισε ότι είναι μνημονιακή επιταγή η μείωση των εργοδοτικών εισφορών, απαντώντας σε ερώτηση του Ν. Χουντή.

Από την πλαϊνή πόρτα του υπουργείου Οικονομικών εισήλθαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι επικεφαλής της τρόικας για να αρχίσουν τις «διαπραγματεύσεις» με την ελληνική κυβέρνηση, καθώς στην είσοδο του υπουργείου βρίσκονταν συγκεντρωμένες περίπου 50 καθαρίστριες φωνάζοντας συνθήματα κατά των εκπροσώπων των δανειστών.

Στο επίκεντρο της ατζέντας των «διαπραγματεύσεων», η εφαρμογή των αλλαγών που  προτείνει ο ΟΟΣΑ, η σαλομοποίση και ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, η απελευθέρωση του ορίου των μαζικών απολύσεων και η μείωση των εργοδοτικών εισφορών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: