ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Φ. Κουβέλης: Ανοιχτά όλα τα μετεκλογικά σενάρια...


 «Η ΔΗΜΑΡ και η προοδευτική συνεργασία δεν είναι ανεύθυνη πολιτική δύναμη, αν η χώρα βρεθεί στην ανάγκη, για μια σταθερή κυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλίζεται η πολιτική σταθερότητα, στη βάση αντιμετώπισης συγκεκριμένων προβλημάτων δεν θα κινηθούμε ανεύθυνα. Αλλά μιλάμε για προγραμματική συμφωνία» είπε ο Φ. Κουβέλης το πρωί στο ΣΚΑΙ για να συμπληρώσει αμέσως μετά ότι: «Η προγραμματική συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. έγινε χαρτοπόλεμος» καθώς η «ΝΔ επεδείκνυε συμπεριφορά μονοκομματικής κυβέρνησης και το ΠΑΣΟΚ την ενίσχυε.  Δεν είχαν καμία σχέση με μια κυβέρνηση συνεργασίας».


Άφησε ανοιχτά τα θέματα μετεκλογικών συνεργασιών μιλώντας ακόμα και για μια ευρύτερη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων, αναφορικά με το τι πρόκειται να ακολουθηθεί, ως πολιτική διέξοδο για τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: