ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Σπαρτινός, Κουρή, Γεωργακόπουλος οι τρεις υποψήφιοι στην ΡΑΠ για την δημαρχία Πατρέων

25-11-2013, ο Κώστα Σπαρτινός στο βήμα, κατά την ιδρυτική Συνέλευση της ΡΑΠ την ημέρα αυτή.


Παραίτηση του υποψηφίου Γιάννη Λάμπρου υπέρ του Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σπαρτινού

 Ο κατάλογος της Εφορευτικής Επιτροπής της ΡΑΠ για την παραλαβή των υποψηφιοτήτων έκλεισε πριν μία ώρα απόψε με την υποβολή σχετικού αιτήματος από τους Κώστα Σπαρτινό, Ήρα Κουρή και Τάκη Γεωργακόπουλο.

Την Δευτέρα το πρωί στις 10 ανοίγει η κάλπη της ψηφοφορίας και κλείνει το βράδυ στις 9, όπου και θα ακολουθήσει η καταμέτρηση σταυρών. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσει κανείς το 50% συν ένα, που προβλέπει το καταστατικό της ΡΑΠ, τότε η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μεταξύ των δύο πρώτων την μεθεπόμενη ημέρα Τετάρτη.   

Στο μεταξύ, με βάση την δήλωση Λάμπρου, που παραιτήθηκε σήμερα από την διεκδίκηση της υποψηφιότητας υπέρ Σπαρτινού για τον Δήμο Πατρέων και την αποδοχή υποψηφιότητας του δεύτερου, που είναι Συντονιστής της Ν.Ε.  του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του Istologiou G. Mosxou να παραιτηθεί από την θέση του, όχι μόνον γιατί το έργο της προεκλογικής περιόδου είναι αφάνταστα βαρύ φορτίο, αλλά και γιατί επιβάλλεται για λόγους δεοντολογίας. 

Την πρόθεσή του εξεδήλωσε ο ίδιος σε σχετικό ερώτημα του Istologiou για το τι μέλλει γενέσθαι μετά την εκδήλωση της επιθυμίας του. Ο ίδιος μάλιστα έλεγε χαριτολογώντας: «πρέπει να σφίξω χιλιάδες χέρια συντρόφων και μη, που στηρίζουν τις ελπίδες τους στον πολιτικό μας χώρο».

Μάλιστα σύμφωνα με σκέψεις που πρυτανεύουν στην ΡΑΠ και στον ΣΥΡΙΖΑ, για να είναι αποδεκτή από το πατραϊκό κοινό η υποψηφιότητα της παράταξης, σκοπεύουν να απευθυνθούν με ανοιχτή καρδιά σε όλους τους πολίτες της Πάτρας και να ακολουθήσουν πιστά την πολιτική των πλατιών συμμαχιών, που είναι αναπόσπαστο τμήμα της στρατηγικής της αριστεράς εδώ και πολλές δεκαετίες.

Στο ψηφοδέλτιο που θα καταρτισθεί αναμένεται συμμετοχή του Νίκου Κοντοέ και άλλων τεχνοκρατών πέραν του χώρου της αριστεράς. 

Έτσι αναμένεται ο Κ. Σπαρτινός να καταθέσει την Τετάρτη, μετά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, την παραίτησή του στο Νομαρχιακό όργανο του κόμματος και αυτό να την κάνει αποδεχτή στην επόμενη σύγκλισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: