ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Παραπέμπεται σε δίκη ο Ν. Φουσέκης, δήμαρχος Δελφών

Παραπέμπεται σε δίκη ο Δήμαρχος Δελφών Νίκος Φουσέκης
Σε δίκη παραπέμπονται, μετά από συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας, όλοι οι κατηγορούμενοι, για τη γνωστή υπόθεση «Αλαφόκαστρο» - «Τουμπανάρια», στην περιοχή του Παρνασσού, σχετικής με την ανάκλαση όλων των οικοδομικών αδειών, που είχαν εκδοθεί, με αποτέλεσμα να χαρακτηριστούν αυθαίρετες, οι οικοδομικές κατασκευές εντός του Αρχαιολογικού Χώρου Δελφών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Η ώρα της Φωκίδας», μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και ο Δήμαρχος Δελφών, Νικόλαος Φουσέκης, ο οποίος θα πρέπει να καταθέσει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Λαμίας, για το εάν εμπλέκεται ή όχι στην υπόθεση ή για το ποιός ευθύνεται, για τις προαναφερθείσες οικοδομικές παραβάσεις.

Όπως εύκολα συμπεραίνεται, η εξέλιξη αυτή δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην εκ νέου υποψηφιότητα του Δημάρχου Δελφών, Νίκου Φουσέκη, στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου, αλλά και έναν ακόμη "αυτοδιοικητικό πονοκέφαλο" στη Ν.Δ., αφού ο κ. Φουσέκης ήταν ο επίσημος υποψήφιος της, στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές του 2010, αλλά και παλαιότερα - Νομαρχιακές Εκλογές 2006 - όταν ήταν υποψήφιος Νομάρχης Φωκίδας, όταν και τελικά εξελέγη.

Επισημαίνεται ότι, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, Πόπη Γερακούδη, αναμένεται να θέσει σε αργία τον Δήμαρχο Δελφών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως, ο κ. Νίκος Φουσέκης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: