ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Α. Γεωργιάδης: «750 ιατροί του ΕΟΠΥΥ έχουν δηλώσει ότι θα συνεχίσουν στο ΠΕΔΥ»

Το του Αδώνιδος άσμα: Από Υγεία πάμε καλά!

«Το 15% των ιατρών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έχουν υποβάλει αίτηση συνέχισης με το νεοσύστατο Π.Ε.Δ.Υ.» ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον δημοσιογράδο Γιώργο Παπαδάκη και στην εκπομπή του «Πρωινό ant1», απαντώντας σε σχετική ερώτηση.


Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργού, 750 ιατροί - επί συνόλω 5.000 - του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) και τυπικά έχουν δηλώσει πως, επιθυμούν να συνεχίσουν στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.).

Άρα, σωθήκαμε. Τώρα το ότι ψάχνουν οι ασφαλισμένοι να βρούν αρμόδιο για να τους βάλει  μία σφραγίδα για την εκτέλεση εξέτασης, δεν έχει και πολύ σημασία!

Πάντως να γνωρίζεται, έτσι μας ενημέρωσε ο Άδωνις, ότι για την ληστεία των Ασφαλιστικών Ταμείων, από τα οποία αφαιρέθηκαν με μία απόφαση δεκαπέντε δισεκ. ευρώ, μέσω του PSI, δεν φταίει η κυβέρνηση! 

Μετά από αυτά, τι του απαντάει κανείς του Αδωνάκου μας, χωρίς να ενεργοποιήσει εις βάρος του, τον Νόμο Περί Τύπου; Με τι... στολίδια τον... στολίζει;

Θου Κύριε τω στόματί μου...  

Δεν υπάρχουν σχόλια: