ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ενημερωτική εκδήλωση στην Πάτρα για το Ηλεκτρονικό Καλάθι Προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας



Φωτογραφία αρχείου.
Την ερχόμενη Δευτέρα πραγματοποιείται στην Πάτρα ενημερωτική εκδήλωση που αφορά στην παρουσίαση του έργου «Ηλεκτρονικό Καλάθι Προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας». 

Σκοπός είναι να ενημερωθούν οι συλλογικοί φορείς του αγροτικού τομέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το αντικείμενο του έργου, το οποίο αφορά στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών για την υποστήριξη του «Καλαθιού» των τοπικών αγροτικών και μεταποιητικών προϊόντων της Δυτικής Ελλάδας και των μονάδων του κλάδου (παραγωγοί, φορείς μεταποίησης, αγροτικές ενώσεις, επιχειρήσεις). 

Στόχος της διοργάνωσης αυτών των εκδηλώσεων που ξεκίνησαν από το Αγρίνιο, συνεχίστηκαν στην Αμαλιάδα και ολοκληρώνονται στην Πάτρα, είναι αγρότες, παραγωγοί και συλλογικοί φορείς να μπορέσουν να ενημερωθούν αναλυτικά και να συμβάλλουν στη διαμόρφωση του περιεχομένου του Ηλεκτρονικού Καλαθιού Προϊόντων που δημιουργείται για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014, με ώρα έναρξης 5.30 μ.μ. στην Πάτρα στο Επιμελητήριο Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58). 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το έργο, θα γίνει επίδειξη της διαδικτυακής πλατφόρμας και ηλεκτρονικών υπηρεσιών του έργου, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση – ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών με τους συλλογικούς φορείς του αγροτικού τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: