ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΡΑΠ: Η Παναχαϊκή αποτελεί το μεγαλύτερο ίσως κομμάτι της Αθλητικής Ιστορίας της Πόλης μας



Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, με αφορμή τις εξελίξεις στην Παναχαϊκή, επισημαίνονται τα εξής:


"Η Παναχαϊκή αποτελεί το μεγαλύτερο ίσως  κομμάτι της  Αθλητικής Ιστορίας της Πόλης μας,  που ξεπερνά τα όρια του ποδοσφαίρου και μιας ποδοσφαιρικής ΠΑΕ. 

Σήμερα αυτή η ιστορία προσβάλλεται  βάναυσα. Δυστυχώς άλλο ένα επεισόδιο στο σήριαλ που λέγεται « Παναχαϊκή ΠΑΕ», καταδεικνύει με τον πιο τραγικό τρόπο τις ανεπάρκειες αφενός του θεσμικού πλαισίου που διέπει τον επαγγελματικό αθλητισμό, και ειδικά του ποδοσφαίρου, αφετέρου τις τυχοδιωκτικές πολιτικές και τακτικές πολλών πρωταγωνιστών του.

Είναι αυτό το σάπιο θεσμικό πλαίσιο που έχει δημιουργήσει στρατιές διαπλεκόμενων παραγόντων-επιχειρηματιών, οι οποίοι μέσα από την ιστορική ομάδα της Πάτρας και της Αχαΐας δεν βλέπουν παρά μια δυνατότητα δημοσιότητας και  εξυπηρέτησης των ιδιοτελών τους συμφερόντων.

Η ιστορία της Παναχαϊκής δεν «εκποιείται», δεν μεταβιβάζεται, δεν αποσύρεται. Παραμένει στις καρδιές χιλιάδων συμπολιτών μας που ευελπιστούν ότι κάποια στιγμή θα τους δοθεί η ευκαιρία να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους, με τρόπο που δεν θα τους εμπλέκει με επιχειρηματικά παιχνίδια ή παιχνίδια εξουσίας, που καμία σχέση δεν έχουν με την αγάπη τους για τον αθλητισμό. 

Προτείνουμε στο Δήμο Πατρέων να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία διαλόγου με τους αθλητικούς και κοινωνικούς φορείς  της πόλης, για να δρομολογήσουν την αναγέννηση της ιστορικής μας Παναχαϊκής". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: