ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Στοχεύουμε να συμπαραταχθούμε με όλες τις ζωντανές, προοδευτικές, δημοκρατικές και αριστερές δυνάμεις»

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον των μέλων και φίλων της "ΡΑΠ - Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη", που ανέμεναν από νωρίς το αποτέλεσμα, έξω από τα γραφεία της.


Υπερψηφίστηκε από το 60% του εκλογικού σώματος της ΡΑΠ ο Κώστας Σπαρτινός ως υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων

«Η διαδικασία αυτή, που καμία άλλη αυτοδιοικητική παράταξη δεν τόλμησε να εφαρμόσει, είναι η αρχή ενός δύσκολου και ωραίου αγώνα που θα δώσουμε όλοι και όλες μαζί και που στο τέλος θα είναι νικηφόρος – θα φέρει την ανατροπή στο Δήμο της Πάτρας». 
 
Δεν έλειψαν συζητήσεις στα "πηγαδάκια".
Τα παραπάνω μεταξύ άλλων τόνισε ο Κώστας Σπαρτινός, υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων της ΡΑΠ, που εξελέγη απόψε Δευτέρα 24-2-2014. Δεν παρέλειψε ακόμη να αναφερθεί στους στόχους της παράταξης δηλώνοντας: «Στοχεύουμε να συμπαραταχθούμε με όλες τις ζωντανές, προοδευτικές, δημοκρατικές και αριστερές δυνάμεις της πόλης μας».

Έτσι ανοίγει και πάλι το κεφάλαιο της συνεργασίας των αριστερών δυνάμεων, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της αριστερής στρατηγικής.

Αναλυτικότερα:

Με την εκλογή του υποψηφίου δημάρχου Πατρέων Κώστα Σπαρτινού, που έλαβε το 60% των προτιμήσεων των μελών της, ολοκληρώθηκαν  απόψε, μία ώρα πριν την 12 νυχτερινή της Δευτέρας 24-2-2014, προς το ξημέρωμα της Τρίτης, οι διαδικασίες που είχαν αρχίσει από ημερών στον χώρο της δημοτικής παράταξης «Ριζοσπαστική Ανανεωτική Πρόταση – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη», ενώ αναμένεται και η κατανομή σταυρών στους 35 υποψήφιους του Συντονιστικού οργάνου της.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα που γνωστοποίησε η ΡΑΠ – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, στην διαδικασία συμμετείχαν  506 μέλη της. Ο Κώστας Σπαρτινός έλαβε 275 ψήφους, ο Τ. Γεωργακόπουλος 132 ψ. και η Ήρα Κουρή 58 ψ. Επίσης υπήρξαν 25 λευκά και 16 άκυρα.

Δήλωση Κώστα Σπαρτινού
Κώστας Σπαρτινός.


Αμέσως μετά την εκλογή του ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, με δήλωσή του που διανεμήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ, έδωσε το στίγμα της ενωτικής πολιτικής που θα ακολουθήσει, τονίζοντας μεταξύ άλλων:  «Στοχεύουμε να συμπαραταχθούμε με όλες τις ζωντανές, προοδευτικές, δημοκρατικές και αριστερές δυνάμεις της πόλης μας».

Ολόκληρη η δήλωση του εκλεγέντος είναι η παρακάτω:

«Η δημοκρατική, συλλογική και ενωτική διαδικασία της ΡΑΠ – ΠΑΠ ολοκληρώθηκε όπως ακριβώς είχαμε δεσμευτεί από την πρώτη, ιδρυτική μας συνέλευση. 

Η διαδικασία αυτή, που καμία άλλη αυτοδιοικητική παράταξη δεν τόλμησε να εφαρμόσει, είναι η αρχή ενός δύσκολου και ωραίου αγώνα που θα δώσουμε όλοι και όλες μαζί και που στο τέλος θα είναι νικηφόρος – θα φέρει την ανατροπή στο Δήμο της Πάτρας. 

Στον αγώνα αυτό στοχεύουμε να συμπαραταχθούμε με όλες τις ζωντανές, προοδευτικές, δημοκρατικές και αριστερές δυνάμεις της πόλης μας. Μιας πόλης που της αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, μακριά από το σημερινό ασφυκτικό σκηνικό που έχουν δημιουργήσει πολύχρονες δημοτικές πρακτικές επιβαρυμένες από τις αντικοινωνικές πολιτικές του μνημονίου. 

Όλοι μαζί μπορούμε και θα νικήσουμε. 

Κώστας Σπαρτινός».

Μετά την εκλογή του ως υποψηφίου δημάρχου Πατρέων, ο Κώστας Σπαρτινός αναμένεται να υποβάλει της παραίτησή του από Συντονιστής της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το έργο της προεκλογικής στρατηγικής που θα ακολουθηθεί από την παράταξη των υποχρεώνει να αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στα καθήκοντα που ανέλαβε.




Δεν υπάρχουν σχόλια: