ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στα Χανιά

Από το Κολυμπάρι έδωσε σύνθημα ενότητα και συσπείρωσης για τη συνέχεια και το μέλλον του κόμματος και της χώρας, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα Χανιά βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κρήτη στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Περίπου στις 11 το πρωί, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το Κολυμπάρι, απ’ όπου, μιλώντας στα ΜΜΕ, έδωσε σύνθημα ενότητα και συσπείρωσης για τη συνέχεια και το μέλλον του κόμματος και της χώρας.

Όπως σχολίασε, θέλει η συζήτηση με τον κόσμο που θα κάνει στις περιοδείες του να αναδείξει τα σωστά και τα λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε ότι η σοφία των ανθρώπων του λαού είναι μερικές φορές μεγαλύτερη απ΄αυτή των στελεχών, ενώ έχει και ο ίδιος βαρεθεί να κουβεντιάζει πίσω από κλειστές πόρτες.













Φωτογραφίες: Andrea Bonetti - avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: