ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Προσφυγικό: Καλώς ήρθε η ΝΔ στην πραγματικότητα



Επίθεση στη ΝΔ για τη στάση της στη διαχείριση του προσφυγικού εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση επί 3,5 μήνες δεν έχει κάνει τίποτα.


«Καλώς ήρθε η ΝΔ στην πραγματικότητα. Να θυμηθούμε πώς μιλούσαν, πώς αντιλαμβάνονταν το θέμα. Δεν είναι μόνο η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ (σ.σ. Πεντέλης), είναι και η ρητορική που υπάρχει από τους υπόλοιπους σε σχέση με το προσφυγικό» επισήμανε ο Π. Ρήγας μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ευρωπαϊκής επιτροπή ασύλου, αλληλεγγύης από την Ευρώπη αλλά και ενσωμάτωσης των προσφύγων και μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.

Τέλος, ο Π. Ρήγας κάλεσε τη ΝΔ να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη λέξη «επαναπροώθηση», καθώς αντίκεται στο κοινοτικό δίκαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: