ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Θα προτιμούσαν να συναντήσουν μια αρκούδα

 

 

Οι αρκούδες είναι λιγότερο πιθανό να επιτεθούν, παρά ένας άνδρας στο δάσος, εκτός αν αισθανθούν ότι απειλούνται ή προστατεύουν τα μικρά τους!

«Ποιον θα προτιμούσες να συναντήσεις στο δάσος, έναν άγνωστο άντρα ή μια αρκούδα;» είναι το ερώτημα που έγινε trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδίως στο TikTok και το Twitter και έγινε γρήγορα viral με εκατοντάδες σχετικά βίντεο να αναρτώνται. Η συζήτηση ξεκίνησε με βίντεο που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο του 2024, το οποίο περιλαμβάνει συνεντεύξεις στο δρόμο με γυναίκες όλων των ηλικιών, οι περισσότερες από τις οποίες δηλώνουν ότι θα προτιμούσαν να συναντήσουν μια αρκούδα, επισημαίνοντας ότι οι αρκούδες είναι πιο προβλέψιμες και λιγότερο πιθανό να επιτεθούν, εκτός αν αισθανθούν ότι απειλούνται ή προστατεύουν τα μικρά τους, ενώ οι άνδρες θεωρούνται πιο απρόβλεπτοι και δυνητικά επικίνδυνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: