ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Περίσσιο θράσος Μητσοτάκη να μιλά για κουκούλες

 

 

Μιλάει αυτός που εξακολουθεί να κάνει τα πάντα για να συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών!

Σκληρή απάντηση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και στη συντονισμένη εκστρατεία της - με τη βοήθεια φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ - για την αποκάλυψη της ταυτότητας των προστατευόμενων μαρτύρων  του σκανδάλου Νοβάρτις δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Υπενθυμίζεται ότι σειρά ερωτημάτων προς την κυβέρνηση που τις τελευταίες ώρες επανέρχεται και ζητά την αποκάλυψη της ταυτότητας των προστατευόμενων μαρτύρων του σκανδάλου Νοβάρτις καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», πρώτα ο Άδωνις Γεωργιάδης και στη συνέχεια ο Παύλος έθεσαν θέμα αποκάλυψης της ταυτότητας των προστατευόμενων μαρτύρων, παρά τις δικαστικές αποφάσεις που έκριναν νόμιμη την  κατάθεση των προστατευόμενων μαρτύρων, ενώ από κοντά ήταν και ο «συνήθης ύποπτος» Ανδρέας Λοβέρδος

Επί αυτών η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει ότι «το ερώτημα είναι: Γιατί η κυβέρνηση επιμένει στην αποκάλυψη της ταυτότητας των προστατευόμενων μαρτύρων; Φοβάται κάτι άλλο που έρχεται; Προσπαθεί να εκφοβίσει ή να αποτρέψει κάποιους μάρτυρες σε άλλες υποθέσεις;

Και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την σημερινή του ανακοίνωση επισημαίνει:

«Περίσσιο θράσος είναι να μιλά για κουκούλες και  συγκαλύψεις ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος: κρατά ακόμη την "κουκούλα" σε εκείνους που ενορχήστρωσαν τις υποκλοπές σε βάρος πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, για να μπορεί να τους χειραγωγεί (αν όχι και εκβιάζει), έκανε και εξακολουθεί να κάνει τα πάντα για να συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών» υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του, ο Στέφανος Κασσελάκης, επιμένουν: όλα στα φως!

Όπως επιτάσσει το κράτος δικαίου και όχι όπως επιχειρεί να επιβάλλει ο κ. Σαμαράς και η παρέα του, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σιγοντάρει για λόγους εσωκομματικών ισορροπιών».

Νωρίτερα, ο Παύλος Μαρινάκης σε μία προκλητική ανακοίνωση είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «καλύπτει τους πρωταγωνιστές αυτής της πρωτοφανούς σκευωρίας» και είχε κάνει λόγο για φόβο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ να «βγουν οι κουκούλες».

Είναι μια τακτική κατευνασμού του κ. Σαμαρά, συμπλέοντας μαζί του, για λόγους εσωκομματικής εκεχειρίας στη ΝΔ;» ρωτά η αξιωματική αντιπολίτευση.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: