ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Θα προχωρήσουμε βάση Συντάγματος και Κανονισμού

Το κοινοβουλευτικό έργο θα προχωρήσει με βάση το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής, ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές της αντιπολίτευσης για τη σύνθεση της Επιτροπής που θα συζητήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Σήμερα διεξάγεται μια πολύ σημαντική διαδικασία στη Βουλή. Όλοι όσοι θέλησαν να μιλήσουν θα πάρουν το λόγο», ανέφερε ο Νίκος Βούτσης και πρόσθεσε: «Σήμερα είναι αυτή η διαδικασία. Όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών, και η διαδικασία στην Επιτροπή και η διαδικασία στην Ολομέλεια, θα είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό, όπως άλλωστε γίνεται πάντα με όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Σήμερα, δεν είναι αυτή η ατζέντα, αλλά η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: