ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Π. Σκουρλέτης: Να ενθαρρύνουμε έναν προοδευτικό πόλο



«Πριν από τέσσερα χρόνια παραλάβαμε μία κατάσταση δύσκολη μέσα σε ακραίες και αντίξοες συνθήκες. Διαχειριστήκαμε μια πολιτική η οποία ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι είναι δική μας και προσπαθήσαμε να λειάνουμε τις επιπτώσεις της ιδιαίτερα στα πιο αδύναμα κομμάτια της κοινωνίας μας".

"Όλα αυτά τα χρόνια, ο κόσμος κατάλαβε και είναι βαθιά μέσα στη μνήμη του ότι αυτό που μας οδήγησε στη χρεοκοπία ήταν οι βασικές πολιτικές επιλογές ενός αλληλοσυμπληρούμενου προγραμματικά δικομματισμού που είχε ως χαρακτηριστικά του τις ρεμούλες, τη διαπλοκή, την υπερκοστολόγηση, την υποθήκευση των δημόσιων έργων, την υποθήκευση του μέλλοντος των επόμενων γενεών. Όλα αυτά, δηλαδή, που μας οδήγησαν στα μνημόνια», τόνισε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Επισήμανε ότι η συγκρότηση της κυβέρνησης με τη συμβολή των ΑΝΕΛ ήταν μια επιβεβλημένη επιλογή. «Θεωρώ ότι αν ξαναγυρίζαμε το ρολόι του χρόνου στο 2015 θα ξανακάναμε αυτή την επιλογή συγκρότησης της κυβέρνησης», είπε.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε: «Δεν προσήκει στις παραδόσεις του δημοκρατικού χώρου και της Κεντροαριστεράς να προσδένεται το χώρο στο άρμα της Δεξιάς. Η λογική των ίσων αποστάσεων που έχετε υιοθετήσει είναι ουσιαστικά ο φερετζές μιας πολιτικής που έχει ανοίξει διαύλους συνεννόησης με τη ΝΔ η οποία όλο και περισσότερο μοιάζει με την Ακροδεξιά».

Χαρακτήρισε ακατανόητη η στάση του Ποταμιού, που μίλαγε για την αναγκαιότητα υπερψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών, και σήμερα τη συσχετίζει «κατά έναν ακατανόητο τρόπο με την εν γένει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση».

Και ζήτησε:

"Να ενθαρρύνουμε έναν προοδευτικό πόλο που απαρτίζεται από τις δυνάμεις της Αριστεράς, τις δυνάμεις της προόδου και της οικολογίας, έτσι ώστε να μη γυρίσουμε πίσω και να πάμε μπρος" τόνισε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ στο βίντειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: