ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Έκτροπα στο Σύνταγμα προκάλεσαν οι ακροδεξιοί

ΔΕΙΤΕ το Βίντεο του News.gr. Ακροδεξιά χρυσαβγίτικα στοιχεία  αμαυρώνουν την εκδήλωση προκαλώντας την επέμβαση της Αστυνομίας.



Τραυματίες δέκα αστυνομικοί - Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία ατάραχων ρασοφόρων, με εικόνες και σταυρούς, εντός του πεδίου της αντιπαράθεσης - Η ΝΔ αρνείται καταδίκη - Καλύπτει τους ταραξίες, ζητά παραίτηση της Υπουργού Προ.Πο.!

Επεισόδια σημειώθηκαν αρχικά στα σκαλιά της Βουλής πίσω από τον Άγνωστο Στρατιώτη με ομάδα ακραίων στοιχείων να πετά σιδερολοστούς, καδρόνια, καπνογόνα και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρίσκεται στο σημείο. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών στην προσπάθειά τους να απωθήσουν τα άτομα αυτά.

Πρόκειται για άτομα που κατά ομάδες έβγαιναν από τον όγκο της διαδήλωσης, επιτίθονταν κατά της Αστυνομίας και στην συνέχεια απωθούμενα, έβρισκαν καταφύγιο ανάμεσα στους ειρηνικούς διαδηλωτές. 

Στην συνέχεια άλλα επεισόδια σημειώθηκαν λίγο αργότερα στο ύψος του προαυλίου της Βουλής, με μια ομάδα ατόμων να πετά αντικείμενα και καπνογόνα προς την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών προκειμένου να τους απωθήσουν.

Στην προσπάθεια απώθησής τους από την πλευρά της Αμαλίας, όπου και τα λουλουδάδικα, τραυματιστηκαν άλλοι αστυνομικοί, ενώ οι ακροδεξιοί και χρυσαυγίτικες ομάδες ξήλωναν κάγκελα και τα έβαζαν για φράγμα

Δέκα αστυνομικοί, καθώς και ορισμένοι πολίτες, έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα τόσο στα σκαλιά πίσω από τον Άγνωστο Στρατιώτη, όσο και στο προαύλιο της Βουλής, όταν επιχείρησαν να εισβάλλουν κουκουλοφόροι. Η αστυνομία έκανε χρήση αστυνομικών προκειμένου να τους απομακρύνει.

Αργότερα τα επεισόδια επεκτάθηκαν στην περιοχή γύρω από το Σύνταγμα, όπου και ανακοινώθηκαν στην αρχή 10 συλλήψεις, που κατέληξαν σε 4 προσαγωγές. Κατά πληροφορίες της Αστυνομίας το πλήθος ήταν 60 χιλ. διαδηλωτές, ενώ από την πλευρά των διαδηλωτών ανακοινώθηκε η χρήση 280 πούλμαν από όλη την Ελλάδα, που μετέφεραν διαδηλωτές στην Αθήνα. 


Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία ρασοφόρων, Αγιορειτών μοναχών, όπως διευκρινίστηκε, που με εικόνες και σταυρούς ανά ,χείρας, περιφέρονταν ατάραχοι στο πεδίο των επεισοδίων, ανάμεσα σε καπνούς από τα καπνογόνα των ακραίων και φωτοβολίδες που εξεσφενδονίζονταν κατά των αστυνομικών, θυμίζοντας εικόνες γηπέδου ποδοσφαίρου και καπνούς χημικών, των οπ[οίων χρήση έκαναν οι αστυνομικές ομάδες.

 Η ΝΔ δεσμευμένη από την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός της (Σαμαράς-Γεωργιάδης-Βορίδης) αρνείται να καταδικάσει τα έκτροπα των ακροδεξιών ομάδων και χρυσαβγίτικων ομάδων, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κομματικά την κατάσταση και ζητά παραίτηση της Υπουργού Προ.Πο. !



Νεώτερες πληροφορίες φέρουν 12 τα προσαχθέντα άτομα, 7 τα συλληφθέντα και 25 τους τραυματίες αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: