ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Φιλοφασιστικά στοιχεία της ΝΔ απείλησαν Παπακώστα

ΝΔ και ΧΑ συνεταίροι στο μπούλινγκ, που ασκείται κατά βουλευτών που στηρίζουν την κυβέρνηση στο Μακεδονικό, στοχοποιούν πρόσωπα, αναρτώντας τις φωτογραφίες τους, ή ασκώντας τηλεφωνικές πιέσεις!

Την παραίτησή της στον Πρωθυπουργό υπέβαλε η αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα 


Θιγμένη από την χυδαιότητα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, περί συναλλαγής για το Μακεδονικό θέλησε να καταδείξει ότι δεν υπάρχουν ανταλλάγματα για την ψήφο της που θα παράσχει στην κυβέρνηση, η  αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Παράλληλα αποκάλυψε το μπούλινγ, που ασκείται από την ΝΔ στους βουλευτές,  όντας θύμα των απειλών που δέχθηκε  η ίδια κατά της ζωή της, από την στοχοποίηση βουλευτών που επιχειρείται από ακροδεξιά κέντρα της ΝΔ και της ΧΑ.

Υπέβαλλε την παραίτησή της στον Αλέξη Τσίπρα την Δευτέρα το βράδυ λέγοντας ότι δεν μπορεί να δεχθεί τα περί ανταλλαγμάτων που ακούγονται. Επίσης, έδειξε στον πρωθυπουργό φωτογραφίες που δείχνουν την ίδια άσχημα χτυπημένη στο πρόσωπο που της εστάλησαν για να την απειλήσουν, όπως είπε. Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε δεκτή την παραίτηση της κας Παπακώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: