ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Η πτώση του... περήφανου αετού με τα κέρινα φτερά!





Σταύρος Θεοδωράκης, Σπ. Λυκούδης, Γιώργος Μαυρωτάς είναι οι τελευταίοι των... Μοϊκανών, από το Ποτάμι! Και να σκεφτεί κανείς ότι το 2015 ξεκινούσε με 17 βουλευτές... Μεταξύ των οποίων ο Ιάσ. Φωτήλας, γόνος Σοσιαλιστή του ΠΑΣΟΚ!


Αλλά διαφωνία, στη διαφωνία, πάει το... μαγαζί! Το οποίο έμεινε χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Από την Αχαΐα είχε εκλεγεί ο Ιάσων Φωτήλας, γόνος του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ασημάκη Φωτήλα, που είχε διατελέσει και υφυπουργός Εξωτερικών. Ο εν λόγω, όπως ειπώθηκε έγινε πανελληνίως γνωστός λίγες ημέρες πριν τις εκλογές χάρη στην διαφημιστική καμπάνια η οποία, τότε έγινε viral στο ίντερνετ.

Βεβαίως ένα κομμάτι από το... κατόρθωμα της πτώσης του περήφανου... αετού με τα κέρινα φτερά, έχει και ο Ιάσωνας, που φέρει την καταγωγή από το... Χρυσόμαλλο Δέρας, το οποίο όμως, αποδείχθηκε ιμιτασιόν.

Εντούτοις, ποιος μπορεί ξεχάσει εκείνη την κυρία που επιτίμησε την άνδρα της, η οποία στο διαφημιστικό βίντεο, που έδωσε στην δημοσιότητα ο σημερινός πια, βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ κύριος Ιάσωνας (είπαμε, να μην τα ξαναλέμε, με το Δέρας κλπ) αυτοσαρκαζόμενος, την φέρει να ρωτά τον σύζυγό της κύριο Δημήτρη: 

«Τι σου είπε:» 
«Μάλλον μου είπε να ψηφίσω Ποτάμι».
Για να λάβει την απάντηση, μέσω ερωτήσεως:
«Ποιος (καραγκ...) είναι αυτός;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: